![]() |
Alıntı:
:) ze bakalım... |
Alıntı:
|
İlhan 2 sene once(Rıza Calımbay yeni geldiğinde) gelicem deyip Hertha Berlin e gitti ondan satısı koydugundan demirören oldugu sürece ilhan gelemez |
ilhan ın bize faydalı olacağını düşünmüyorum adam hırslı tamam ama disiplinsiz tigana gelsede oynatmaz bize ayrı bir hava katar bu doğru ama faydalı olamaz sevgiler... |
NE İlhanı arkadaşlar komikolmayın adam futbolu beyninde çoktan bıraktı artık dizilerde boy gösteriyor mankenlik gibi falanda bazı çıkıyor Tv lerde en son bi dizde reklamlarda gördüm ama şu an adını hatırlayamadım show TV deydi galiba önümüze bakalım bunlarla meşgul olmayalım bence |
birakin arkadaslar ilhani, biz önumuze bakmamiz lazim... Ilhanin ne faydasi olur simdi bize? eski Ilhan yok! |
Bu Saatten Sonra Sadece Onun Ruhu Lazim Futbolculara Ama Kendisi Değil Ayrica çok Iyi Arkadaşi Olan O şahsa Ne Yaptin Sen Diye çikiştiğinida Duydum Beşiktaştan Ayrilinirmi Demiş Ama Sadece Ruhu Kendi Değil |
ilhan şimdi gelirse de basarili olamaz arklar sakatlıklar onun tam performans gosteremesine neden oldu... eski ilhan deıl artık... ama ilhan herzman gonlumuzde... |
Video Süper abicim Ya :) İlhanın Carlosu Maymun Ettiği Pozisyon.. Ayrı Eten Higuita Ayrı Bi Manyak.. Paylaşım İçin sağol. |
ilhanın ölüse yeter arkadaşlar ondaki bjk ruhu kimde var |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |