![]() |
2002 de Brezilya Kadrosu ----------------------Dida(Emin Değilim)-------------------------------- ----------Edmilson--------Lucio--------------Roque Junior-------------- Cafu-------------Emerson---- Kleberson------- Roberto Carlos---------- ------------------------Ronaldinho------------------------------------- ---------------Ronaldo--------------Rivaldo---------------------------- Kleberson 2002 de 2.ön libero olarak oynadı sag kanat değil |
Bence KORAY topların çoğunu o karşılıyo zaten |
Alıntı:
kusura bakma olur böyle seyler:D |
Alıntı:
|
BJK4EVER'a ben kadroyu Tiganaya(4 3 1 2) gore kurdum Adam hep 4 3 1 2 oynattı bana kalsa ben 4 2 3 1 oynatırım ve ona gore transfer yaparım bobonu yerine bi sağ kanat nobrenin yerinede defansif ön libero alırdım |
Alıntı:
|
orta alanda ön libero fahri kleberson sağ kanat sol kanat hala belirsiz ancak robert şmdilik gözüküyor forvetin arkasıda elbetteki delgado |
salihcan arkadasim kleberson emersonla oynamadi gilberto silvayla oynadi orta sahada klebersonun oynamasi zaten emersonun sakatlanmasindan sonra oldu |
Alıntı:
Hocam ama Okan ayrildi ve sol icte ise ideal olmayan Mehmet Sedef oynadi surekli. Acikcasi 'ic' oyuncumuz yok hic, ama gercek 'winger' da yok takimda, orta alandaki duzen tam bir soru isareti. Isimler asagi yukari belli, sistem tam bir soru isareti. |
Emerson degil ilk basta Juninho(klebersonun yerine) oynuyodu ikinci turdaki mactan sonra Klebersonu Juninhonun yerşne oynatmaya basladı kadro belki yanlıs olabilir ama ben orda sag kanat olmadıgını gostermek için yazdım |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |