![]() |
geçen sene olduğu gibi koray oynar.görevini iiii ypıyo |
---------------------------Runje--------------------------------------- İbrahim Toroman(A.Güneş) Gokhan Zan Koray İ.Üzülmez(B.Mercimek) -------------------Yabancı--------Kleberson--------------------------- -----Yabancı --------------Delgado----------------Robert------------- ------------------------Gokhan Gulec------------------------------- gibi oybatıdım ve ona gore transfer yapardım demek istemiştim takım gayet güzel oldu bence |
Aslinda boyle birsey olabilir: ----------------Runje---------------- Tandogan-Gokhan-Toraman-Uzulmez ---------------Koray---------------- ----Kleberson----------Fahri--------- --------------Delgado--------------- --------Bobo-----------Nobre--------- Tek sorun bu bolgenin Kleberson ve ozellikle Fahri icin ideal olmamasi, ama ozellikle temkinli oynamamiz gereken maclarda idealdir, Inonudeki maclarda Fahri yerine Robert oynayabilir sol kanatta. |
Bjk4Ever'a ahmet yıldırım sonradan dahil defansa orda haklısın ama ön liberoda tayfur yasin(kıl oluyorum hala) oynuyoduk bazen inçönüde maclarda lucescu yasin yerine 2 yarıda gol atmamız gerekiyosa a.yıldırım alıyodu gerci konumuz bu degil ama bence bobo nun yerine ön libero nobrenin yerinede bi defans alsaydık yabancı kontenjanını daha iyi kullanmıs olurduk |
Hocam o zaman forvet kalmiyor ki takimda zaten:) |
yarın görücez hazırlık macında nasıl bi kadro cıkarcak takım otursada fikstürün il 6 haftası zor gene ilk 6 hafta laneti yasamayız inşallah gene |
Zaten korktugum basimiza geldi, derbi fiksturumuz baya guzel, ama ilk 6 haftayi en fazla iki kayipla atlatirsak onumuz hakikaten acik. |
en kotu işte delgado ile robert in frikikleri ile puan toplucaz takım oturmassa gecen senelrden farklı olarak |
---------------------RUNJE------------------ A.TANDOĞAN-----G.ZAN---İ.TORAMAN-----DELİ --------------KORAY-----FAHRİ--------------- KLEBERSON----------------------------ROBERT ------------------DELGADO------------------ -------------------NOBRE------------------- VALLA ASLINDA GAYET İYİ GÖZÜKÜYO DEPLASMANLARDA TEK FORVET FALAN OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜRSEK ÇİFT ÖN LİBEROYLA KLEBERSONUDA SAĞA KAYDIRARAK İYİ OLUR HERALDE:confused: |
---------------------RUNJE------------------ A.TANDOĞAN-----G.ZAN---İ.TORAMAN-----DELİ --------------KORAY-----FAHRİ--------------- KLEBERSON----------------------------ROBERT ------------------DELGADO------------------ -------------------NOBRE------------------- sağ kanat işlemeyebilir abi bu kadroda bi de boboyu yedek oturtcaksak neden kontenjanı doldurduk ? |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |