![]() |
türk futbolunun başı sağolsun |
olumlu hayat elbet herkes olecek bu sene kı beşiktaşın hakkını ne yapacak onu dusunsun |
bende çok şok oldum çok kötü ya daha ogün tvdeydi izlemiştik maç esnasındaki sevinçleri aklımızdadı üf çok kötü üzüldük ailecek ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞIMIZ SAĞOLSUN:( |
allah rahmet eylesin :( |
ALLAH gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun |
|
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun,tanımadıgım bırıne bu kadar uzulecegim aklıma gelmezdi duyunca sok oldum:( Esıne sarılıs elini mutlu sekılde tutusu hala gözumun önunde:( Ruhuna Fatiha..... |
allah rahmet eylesin :( |
allah Rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun... |
Beşiktaş'a pek bir faydası olmasada..! Milli takım için önemli bir kayıp ....Allah rahmet eylesin..... |
allah rahmet eylesin |
tanrıdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum... |
Allah rahmet eylesin :( |
ALLAH RAHMET EYLESİN (Ben de ilk defa dogru dürüst bir insan geçti demiştim federasyon başına demekki iyier erken ölüyor.):(:(:(:( |
duyunca çok üzüldüm. görevini hakkıyla yapan nadir insanlardan biriydi. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun... |
Allah'ım rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabırlar versin. |
Allah rahmet eylesin,üzücü bi kayıp.. Mekanı cennet olsun |
Alıntı:
|
ya adam ölmüş biz daha geçen senin kavgasını yapıoz ayıp ya insanlık değil bu biz maçları onun değil ulusyoyun döneminde kaybettik onun döneminde olsa bile adam mı söledi hakemlere hatalı yönet die:S allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun görevde bulunduğu kısa sürede çok ii işler yaptı |
çok üzüldüm..:(Allah rahmet eylesin |
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun |
pazartesi toprağa verilecekmiş sanırım :( |
ÜZÜLDÜM YAW ADAM NEDE OLSA BEŞİKTAŞ\'LIYDI :( |
Allah rahmet eylesin, yazik oldu, sempatik birisine benziyordu. |
Çok üzücü bir durum ölüm gerçeği işte kimi nezaman ve nasıl bulacağını kimse bilemiyor çok iyi bir kişiliğe sahip bir başkandı iyi niyetliydi ama takdiri ilahi artık ne yapılsa nafile MEKANIN CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN |
allah rahmet eylesin :( :( |
ALLAH Rahmet eylesin... |
allah rahmet eylesin:( |
Allah rahmet eylesin . beşiktaşlıydı yaa en çok ta ona ve karısına üzüldüm |
ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI VE BOL BOL SABIR DİLERİM... HABERİ ALINCA GERÇEKTEN ŞOK OLDUM ANİ ÖLÜMÜ TÜRKİYE\'Yİ DERİNDEN SARSMIŞTIR... TEKRAR ALLAH\'TAN GANİ GANİ RAHMET VE SEVENLERİNE BOL SABIR DİLİYORUM HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN... |
Bu ölümün ardından dünyanın ne kadar kısa geçici ve önemsiz olduğunu bir kez daha anlamış bulunuyorum... Kısa ömrümüzü neden hırslara ve dünya hevesine bağlarız anlamıyorum oysa ne zaman nerde öleceğimiz belli dahi değil... Barış Akarsu\'nun vefat haberi de şok etmişti beni işte değersiz ve yalan dünyanın gerçek yüzü,mühim ve asıl önem sahibi olan dünyanın süslü yüzüne aldanmamaktır bunu bize dünya birkez daha kanıtladı... |
| Türkiye`de Saat: 21:21 . |