![]() |
robert kamptan ayrıldı.... Ve Robert gönderildi Son dakika... Kartalhaber.com, Beşiktaş kampındaki son dakika gelişmesini aktarıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-Beyazlı takıma denenmek üzere getirilen Robert beğenilmedi. Teknik direktör Tigana'nın Robert için Yönetim'e olumsuz görüş belirtmesi üzerine Fransız futbolcuyla yollar ayrıldı. Genel Sekreter Kenan Öner, "Teknik direktörümüz Robert'in eski gücünde olmadığını vurguladı. Robert bugün kamptan ayrılacak" dedi. kartalhaber.... |
laurent robert gönderildi laurent robert tigana tarafından begenilmedigi için gönderildi bu gün kamptan ayrılacak tigana eski gücünde olmadıgı için begenmemiş kaynak www.kartalhaber.com |
o zaman sorin i beklemeden alsınlar |
İyi olmuş bu sene İbrahim Akına şans vercek heraldeTigana |
üzüldüm desem alan olur |
zaten TİGANA yaptığı açıklamada "Ben onun eski halini biliyordum,uzun süredir takip etmemiştim,o nedenle denemek istedim" demiş.Ayrıca bugün hazırlık maçında deneme şansı olduğu halde,idmanlarda çok kötü olduğundan göndermişler,artık hayırlısı neyse o olsun BEŞİKTAŞIM için,inşallah çok daha iyisini alcaklar,zaten SORİN elimizde,biraz bonvervisi pahalı(5 milyon euro kadar),bi de yıllık 2,5 milyon euro istiyomuş! |
iyide bu adam zaten eskisi gibi iyi olsa asla denenmeyi kabul etmezdi.bence defansın ortasına olmazsa sol yada sağ açığa hızlı bi yabancı lazım.bi ara lopez vardı gündemde ne oldu.çocukla juventusta ilgileniyodu sırf bu küme düşme olayından ilgilenemediklerini söylüyolardı.hani o da iş yapar bizde bana öyle geliyo |
Alıntı:
|
eger haber dogruysa cok yazık bu aksam sırf onu izlemek için bekliyordum.insallah yanlıs haberdir |
ii oldu şimdi dogru duzgun bi adam alsınlar.. |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |