![]() |
Tigana ne karar verirse doğrudur diye inanmaya çalışıyorum, inanmalıyım diyorum.. İnşallah daha iyisini getirebilirizde midyata prince giderken evdeki bulgurdan olmayız.. |
bence sorin alınmalı önüne de ibrahim akın ı koyduk mu sol kanat süper olmaz mı |
bnce sola akın koyup sağ tarafa ii bi adam alsak daha ii olmaz mı???çnkü i.akın bu sene evlendi ve baya düzelti bari onu kaybetmeyelim.. |
arkadaşlar ben tiganaya tam guveniyorum ne derse ok |
robert ayarında bir adamı ancak şu formsuz döneminde alabilirdik zaten, hepimize saç baş yolduracak bir yabancı transferine hazırlıklı olun derim. oldu ki 30 yaşındaki Sorine 5 milyon+2,5 milyon euro verildi de alınabildi, para için gelmiş (çünkü arjantine geri dönmek istiyor), sol açık oynatılmak istenen isteksiz bir sol beke de hazır olun derim. Roberti bence Tigana değil taraftarın gazına gelen yönetim yolladı. İnşallah yönetüm yüzümü bu konuda kara çıkartır ve az bir harcamayla daha garanti ama en az Robert kadar kaliteli bir oyuncu bulur. Ama bence çok zor bu saatten sonra. Hatta bana göre 6. yabancı alınmasa bile olur bu noktadan sonra. |
Alıntı:
|
getirsinler gilbertoyu bitsin bu transfer davası. kamp dönemini iyi atlatmak lazım o yüzden transfere son versinler artık |
benim gibi herkes ibrahime bel bağlamış.inşallah yengemiz adam etmiştir onu.yoksa sol kanatta başımız belada.sağ tarafa serdarı aldılar.eskilerden iki ali de duruyo.ama solda ki adamların çoğu gitti.ordada iki ibrahim var.şimdi ben olsam defansı toraman koray gökhan baki yada ibrahim şeklinde yaparım orta saha serdar delgado kleberson i.akin forvet nobre bobo veya gökhan diyorum. |
iyi olmus. |
Alıntı:
geldide ne yaptıki.kurtulduk öyle yada böyle.adam ayağına top gelmesin diye hep en olmadık yerlere kaçıyodu. nasıl kalsada olurdu.1 sene kaldı zate yeter ona |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |