![]() |
toramanı ve üzülmezi istemeyenler buraya toraman ve üzülmez bu zamana kadar BEŞİKTAŞımıza hizmet vermiş futbolculardır.ama bu son olay iyi giden herşeyi birden yok etmiş yerini nerdeyse kaos ortamına sürüklemiştir.alınan karar ikisininde satılacağıdır ve olması gerekende budur.bizler her zaman heryerde BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUMUZLA övünmüşüzdür ve her zaman övüneceğizdir.toramanı veya üzülmezi affetmek bu duruşumuza leke sürer.hangi BEŞİKTAŞLI ister bunu.ayrıca pascal noumanın gidişini hatırlayalım şimdi toramanı ve üzülmezi affetmek pascala ayıp olmaz mı.ki bence pascal bu iki futbolcudanda daha çok işler yapmıştır kısa zamanda |
saçma sapan konuşar açmayın ya nedemek istemeyenler burayaa |
pascalın ne kadar seversek sevelim pascalın yaptığı hareket Türk örf adetlerine yakışmayan bir harekettir... İkisini aynı kefeye koyamazsın... |
Alıntı:
aynen katılıyorum... ayrıca adamların ipleri çekildi.!!! hala neyin tartışması yapılıyor ki? |
Eğer senin Beşiktaşlılık duruşu dediğin, ayağı yara olduğu için terlik giydi diye hakarete uğrayan bunun üzerinede kavgaya karışan takım kaptanını göndermekse ben senin Beşiktaşlılık duruşuna söyleyecek tek kelime bulamıyorum arkadaş..Üzülmezin yaptığı bir hazmedememezlik var orası ayrı fakat Toraman'a yapılan ayıptır.. |
Alıntı:
aynen cokk saçma pascalla bu olay cok farklı |
Alıntı:
|
yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder,2 sinede yeni takımlarında başarılar dilerim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben sporcunun aynı zamanda ahlaklısını severiim...! |
ya toramanı neden yolluyoruz ki. heryerde kavga ediliyor. verirsin cezasını öder biter. takımdan yollamak ne alaka yaa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başlık yanlış olmuş , bu takımda disiplinden yana olanlar buraya olacaktı..... |
Bu başlıkla ortamı germenin anlamı yok. İbrahim toraman benim gerçekten beğendiğim bir oyuncu idi ancak gönderilme kararı bence doğru alınmış bir karar. Keşke bu olay olmasaydı da takımda kalsaydı. Olayların bu noktaya gelmesinde temel neden bence otorite boşluğunu yaratan menejer. İbrahim üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavga ettiği zaman orada olmadığım için şu yada bu haklıdır demem yanlış olur, ancak bu adamlar durup duruken kavga yapmazlar. Bu olayın geçmiş var demek ki ve hep üstü kapatılmış bu tür olayların. En sonda bu kavga patlak vermiş. Sinan Engin'e sormak gerek bu tarz olaylar oluyorken neredeydi? Alınan karar umarım herkes için hayırlı olur. Dünkü alınan karar benim bu yönetimden beklemediğim nitelikte bir karar. Doğru bir karar diye düşünüyorum. Tekrar yolları açık olsun. Umarım İbrahim Toraman Avrupaya gider. |
Alıntı:
Sizin disiplin anlayışınız iyi bir futbolcuyu harcamak mı? Beşiktaşın başarısına çomak sokmak mı? eğer buysa zaten tartışılacak bir konu yok. |
Alıntı:
|
burası beşiktaş.yeri dolmayacak bi futbolcu yoktur... |
Alıntı:
Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. |
Alıntı:
Sinan Engin kararın kulüp ve oyuncular için hayırlı olması temennisinde bulunarak yaşanan durumun üzücü olduğunu belirtti. Bu karar sonrası bazı şeylerin zamana bırakılması gerektiğini belirten Engin, "Sinirli hallerinde gelişen bir olaydır. Bu durumu kendileri de tasvip edemez. Her ikisi de sevdiğimiz kardeşlerimiz. Zaman her şeyi gösterecek." dedi. kimse kasti birşey yapmadı, ortada bir hata var ve bu hatının da muhakkak bir bedeli var... bu bedel başarılı bir futbolcuyu kaybetmeye göze alacak kadar büyük olmamalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ee konuyu açıçaklar ki ortalığı karıştıracaklar veya giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir gitsede gitmesede bu olayı funclup gibi ortam yapmaya gerek yok hadi ben istiyorum isteyenlerde buraya:D:D:D tartışmaya gerek yok konuyu açan kardeşim |
kararın doğruluğu tartışılmayacak kadar net, zaten emir-komuta zincirinde arızalı hale gelen bir kulüp olmaya başlamıştık, yönetimden beklemediğim kadar doğru olan bu kararla beşiktaş'ın oyunculara değil oyuncuların beşiktaş'a göre ayak uydurması gerektiği gösterildi bir bakıma, başarının ylu disiplinden geçer, böyle bir profesyonel kulüpte yanlış bir hareket yapmaktan ödünüzün kopması gerekir, bu kararla oyuncuların kafasına bu sokuldu, basit düşünereek toraman çok yararlı bir oyuncu gitmemeli denilebilir ama başarının ilk şartı olan disiplinin tüm kadroya yerleşebilmesi için bazen en iyi oyuncunuzdan bile feragat edebilen bir anlayışa sahip olmalısınız... |
Alıntı:
Adalet olmayan yerde başarı beklenmez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Böyle bir konuya gerek yokdu gerekli konu baslıkları altından yorumlaınızı yapabilirsiniz konu kapatıldı İyi Forumlar... |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |