Alıntı: matador´isimli üyeden Alıntı
ben iki gozumlemaci ve kadroyu izliyor ve goruyorum ama cok umitliysen bu yazdigimi gorecegiz ilerde
besiktas tan bahsediyoruz 2.ligten gelen 18 yasindaki futbolcuyu sen direkt 11 de oynatirm ve sampiyonda olurum diyosan benim diyecek sozum yok
hayallerle umit edilenlerle gercekleri ayri tutalim belki o zaman 2 sezondur yasadiklerimizi yasamayizz,,, | arkadaşım iyi hoş konuşuyorsun da, gerçek bir takımın oluşması ne çok kolay, oluşma süresi de ne çok kısa. Zaten türkiyedeki bu medta, bu yorumcular ve bu taraftar profili olduğu sürece her kulvarda dimdik ayakta kalabilen bir takım anlayışı yaratmak imkansız ötesi birşey.Taraftarın tek isteği her sene şampiyonluk, medya da gündem peşinde, bir gün göklere çıkardıklarını ertesi gün yerin dibine sokuyorlar, bu anlayışta da ne gelen teknik direktörler, ne de yıldızlar tutunabiliyor, biz de adamlara hep sallıyoruz yine paraları alıp kaçtılar diye.Bu kafayla daha çok kazık yeriz...Sanki tigana bilmiyor yaşlı ama yıldız oyuncu alıp mevsimlik başarı kovalamayı.Zaten futboldan bihaber ve sadece sansasyon peşinde koşan medyanın olduğu bu ortamda bir de taraftar bu anlayışta olursa işimiz çok zor.SİZE ÇOK AÇIK SÖYLÜYORUM,EĞER BU SENE DE BU ANLAYIŞTA HAREKET EDERSEK SEZON SONUNDA TİGANA GİDER, DELGADO,KLEBERSON,GELECEK YENİ YABANCI GİDER, TABİİ Kİ YÖNETİM DE GİDER. BİZ DE HER ZAMAN Kİ GİBİ GELECEK YENİ PARALI YÖNETİME BAKARIZ, ONLARDAN 1-2 YILDIZ İSTERİZ ONLAR DA ALIR,BİRAZ BAŞARI,DAHA SONRA KLASİK BAŞARISIZLIKLAR VE MEDYANIN AYNI TUTUMU TABİİ ONLAR DA GİDER... YANİ AYNI KISIR DÖNGÜ!!!!!!!!!!....... |