![]() |
Bu Sezon Onemli Degilmis!! Tiganin Amaci Bu Sezon Degil Ileriki Yillarin Besiktasini Kurmakmis Bu Sezon Sampiyonluk Beklemek Hayal Anlasilan Ben Bunu Anlamiyorumm Bana Yasli Adam Getirin 2 Yil Oynasin Gitsin Sonra Yine Yasli Adam Getirin Yine 2 Yil Onyasin Gitsin Genc Olunca Ne Oluyoo Anlamiyorum Sampiyonluk Gelmedikten Sonra Hikayee Gerisi Aldigin Genc Oyuncu Yaslaniyo Zaten Bekleye Bekleye Amaaan Genclik Oyunu Bu Basarili Olunca Harika Hoca Oluyorsun Olamiyinca Eee Ne Yapalim Takim Yeni Kuruldu Hepsi Genc Cocuklar Oluyoo Ben En Cook Daha Kac Yil Dunyaca Unlu Bir Yildiz Oyuncu Ozlemiyle Yasayacagin Diye Merak Ediyorumm !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya arkadasim senden baska böyle kötü ve karamsar düsünen görmedim bu formda.. Daha dün bugün iki hele biraz sabretmesini bill .Takim süper olacak. |
Alıntı:
bu forumda herkes hayalcide ondan yokki soyle eksik ve gedikleri dile getiren yoksa haydeee en buyuk besiktas sampiyon besiktas bende derim onemli olan eksikleri dile getirmek yoksa forumun anlami kalirmi |
neden hemen ümidi kesiyorsunuz ve panik olunca neden topic açıyorsunuz yüzlerce saçma sapan topic var tamam herkezde bir bekleyiş var ya bu takım daha hazır bile değil ya lig maçı ile bu maç bir değil |
Bence Delgado 10 numara transfer cok iş yapıcak.Burak da öyle.İşler yolunda gidicek gibi en azından cok büyük paralar harcanmadı.Bi tek Delgado alındı onuda ülker aldı.Gençlere de fazla para harcadılar ama olsun.Karamsar olmaya gerek yok. |
bu kadar karamsar olmayalım tamam dün bende delgadodan hayal kırıklıgına ugradım ama bakiden ummadıgım kadar ümitlendim bi de delgado arjantinli öyle hemen uyum saglayamaz zaten süper kupa finalinde hersey belli olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kim dediyse yaklan söylemiş.bu sezon ismi lazım olmayan takımın 100. yılı bu sene bizim şampiyon olmamız lazım |
arkadaş kim sallıyo bunları eziklerimi calışıyosunuz anlqamadım gitti |
Alıntı:
seninle tartismam bileee !!!!!!! |
takımın hepsi yeni runje baki serdar burak delgado nobre. uyumun 1 maçta belli olacağına inanıyosanız yazı yazmayın. ama delgado hakikaten hayal kırıklığı. idmansız olabilir ama pas hataları topu yana ve geriye kullanması moralimi bozdu.dikine kullanıp kaybetse anlarım. ama ümit verici şeyler var gökhan ve baaki nin defanstaki oyunu burağın ortasahadan ileri top taşıyıp pozisyona girip pozisyon hazırlaması ibrahim akının akıllanma yolunda olması ve en önemlisi kleberson tam bir dinomo gibiydi. gökhanın yerine bobo girince ileride daha iyi basan bir takım olucaz.delgado hazır olunca ve sol ve sağ a bir adam la kesin kafaya oynarız(mehmet topuz yada gökdeniz ve ze roberto) |
birbirinizi kırmayacak şekilde yazmaya dikkat edin arkadaşlar. Rastgelsin. |
yazilan herseye inanmayın!!!! öle bişi yoq bu sene de her sene gene gibi önemli.. |
Alıntı:
|
arkadaslar bence bırazdaha tatlı dılle konusmalıyız. burası besıktasımızın forumu ve hepımız gonul vermısız bu renklere. tartısmak guzeldır ama uslubu bozmadan tabıkı saygı cercevesınde fıkırlere ıtıraz da edıcez onaylıcaz da ama rıcam herkesten bu sıtede bırbırımızle kavga etmeyelım. hepımız burenkler ın askıyla gonul bagıyla bırbırımıze baglıyız ve kardesız. |
tiganaya karismayin 40 yilda bir akilli tek.dir geliyor , sonra cok arayacaz tiganayi gittiginde |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama oyle olmuyor kardes , topic aciyorsun herkez gorusunu bildirecek , boyle senle tartismam falan hikaye , demekki okadar ii susturmus seni ki sen tartismaaya girmek istemiyosun ben bunu anladim .... |
Alıntı:
|
takım tamam geçte sanki bu sene kadroda aldığı geçlerin hepsini bir oynatacak. tamam geç olabilir ama takım inanın tecrübesiz olmayacak belki bir iki kişi takımda. |
rujne toraman gökhan kleberson delgado bobo nobre baki(üzülmez) Yabancı eeeeee nerede tecrübesiz takım bi bakın |
tigana bu sene deil dediğine bakmayalım bence adam gerçekten uraşıyo bunuda yaptığı transferlerden anlıyabiliyoruz,hem yetiştirmek istediği oyuncular takımda oynamadıktan sonra bunu zaden bi anlamı kalmaz,ümütsizlik yoqqqq !!!! |
Bende genç takım kurunca ne oluyor anlayabilmiş değilim, bonservis olayı bittiğine göre, adam gençte olsa sözleşmesi bitince gidiyor yaşlıda olsa. Yani acemi adamı yetiştiricen tam verimli olacak hale gelince ya gidecek yada kalmak için deve yükü para isteyecek, acemiliğinide biz çekmiş olacaz. Bunun nesi avantaj? Avrupada kafaya oynayan takımların hepsinin yaş ortalaması 30+. Zago-Ronaldo-Guinti'nin yaş ortalaması yüksekti ama bize hem şampiyonluğu hemde avrupada başarıyı getiren kadronun kilit oyuncuları idi. Delgado genç bir oyuncuda ne olacak, 10 sene beşiktaştamı oynayacak? |
Boş bir sene olur mu yavv biz ufak takımmıyız hedefimiz her sene şampiyonluk!! |
bence tigananin sözleri takimin üstündeki baskiyi azaltiyor..bu sadece bi taktik..sampiyon olmadiginda basarisiz oldugunu kendi iyi biliyor.. iki sezondur sampiyonlugun en büyük adayi olup daha onuncu hafta gelmeden havlu atiyorduk...ben cok inaniyorum bu seneki sampiyonluga.. |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |