![]() |
ertugrul konusunda sonuna kadar haklı hatta ıbrahım ın hıc bu kadar haklı oldugunu gormemıstım |
ben burda uzulmezi hakli göruyorum eger hoca dediyse kimse terlikle yemege gelmiyecek hic kimse gelemez toraman da ikinci kaptandir. terslemeye hakki yok HERKES HADDINI BILECEK... |
iyide ibrahim üzülmez ile sinan enginin dedikleri arasında çelişkiler var |
BİR ATA SÖZÜ DERKİ BAŞLARIN AYAK OLDUĞU YERDE AYAKLARDA BAŞ OLURSA O BAŞ AYAKLAR ALTINDA EZİLİR.TOROMANLA ÜZÜLMEZ BU KULUBE ZARAR VERİDİ DİYE GÖNDERİLİRSE BAŞKAN VE SİNAN ENGİN BU KARARI VERİRKEN UTANMIYACAKLARMI SİZİN VERDİĞİNİZ ZARAR 50 YILDA DÜZELMEYECEK GİTMENİZ İÇİN NE LAZIM BU TARAFTAR ONUDA YAPAR.LÜTFEN GİDİN ARTIK. |
üzülmesin futbol hayati ztn bitmisdi ama toramanin hayatinida maffetti ya..ooff ya |
Hoca açıkladı bu iş sadece terlik olayı değil ve dönüşü yok dedi.Eğer bu açıklamadan sonra af çıkarsa hoca gider , oda olmayacağına göre Beşiktaş'da son İbolarda gidecek... |
Arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse hiç birimiz tam olarak olayın iç yüzünü bilmiyoruz bası bizi yanıltıyor olabilir onun için bence gidicekse 2side kalacaklarsada 2side kalsın ama toramının olayın ardından yine olsa yine yaparım demesi çok yanlış eğer yönetim yeni transferlerine çok güveniyorsa alsın 2sinide pafa satmasın hiç bi yere çürüsünler orda.Saygılar. |
aciz yonetim allh kahretsin seni... |
Alıntı:
budur |
eyvallah kardeşim şu lig başlasada bir şekilde kulübe yüklenilecek bu yönetimin yaptığı hatalar yüüznden bugün ligi heyecanla beklemek yerine,umutsuzca beklemek sürekli soru işaretleri ile zaman geçirmek çok acı, dalton bu kulüpten kovuldu gene geri geldi ilk maçta pankart açıldı tribünler bölündü ,dalton geldigiün aligültekin gitti,ya şimdi artık ayrıntıya girip yazmıycam şu adamı iki dakika düşünmek yeterde artar he ertuğrul hocada 2000 yıllarında almanya kampından kovulup ilişkisi kesilmişti ,ayrımcılık yapıyor diye düşün yani . |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |