![]() |
Takım Ölü Ölü Ölü..... Iki Tane Yürekten, Canını Ortaya Koyarcasına Oynayan Adam Gördüm..! 1 - Toraman 2 - Zan Digerleri Faso Fiso... 8 Gün Kaldı.. Eğer Bu Takım 8 Gün Sonra Kupayı Cincona Verirse.. Ligede 4-5 Haftada HAvlu Atarız Benden Demesi.... Ayrıca Delgado İlk Maçından Bu Zamana Kadar Ufak Ufak iLerlemeler Var.. Sergen Kadar Yetenekli Sergen Kadar Tecrübeli Olamaz Fakat Eziklerin Alex'inden 2-3 Kat Daha İyi İş Yapar..! Takımın Toparlanması Lazım.. Berbat Top Oynuyoruz.. Rezillik Bu... Son 8 Gün..! Şimdi Sabır..! 8 Gün Sonra Ya Alkış.. Yada Sitem..! Saygılar..! |
her sene yeni teknik direktör, her sene yeni oyuncular, her sene sampiyonluktan cooook uzak ligi bitirmek, her sene büyük hayal kirikligi. yildirim demirören yönetiminin kisa özeti budur! |
Kanatlar çalışmıyor beyler!!!! |
Alıntı:
Transfer topicine bak bakalim kac tane futbolcu istemis forumdakiler. Besiktaslilikta bu herhalde, her sene yeni takim! Bu genclerle 5 sene takim tamam diyorlar. bakalim gelecek sezon kac tane futbolcu alacagiz, kis tatilindekiler haric ... |
Alıntı:
Dogru diyorsun. Ya kardesim ibo toraman sanki yattaranin yerinde, yani sag forvet gibi , bakide sol forvet gibi oynuyo. Sag taraf toramana ayitse isimiz var haaa. Kanatsiz Kartal Ucmazzzzzzz!!!! |
DElgao 5 mil é luk oyuncu deıl arklar ... acıkcasi kazık yedık ... tiganın istedigi oyuncuların cogunu aldı yonetım ama boş oynayamıyorlar kardesım...Ben acıkcası biraz umutsuzluga kapıldım... |
Delgado kalitesini gösterecektir.Açıkçası ben ona çok güveniyorum.Ayrıca Tigana orta sahaya transfer istiyorsa Mehmet Topuz,Caner Erkin,Fatih Ceylan alınsa çok iyi olurdu.Böylece defansa yabancı stoper alabilirdik. |
Alıntı:
|
Alıntı:
neresi çalışıyor ki? |
kaymis, biraz gec kaldin kocum.. |
daha bir tane maç oynamadan sezon kapattıracaksınız bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar tamam sorunları bende görüyorum ama düzelmeyecek diye bir şey yok sabretmeklazım eleştiri için çok erken daha resmi iddiası olan bir maç bile oynamadık |
ayrıca burada haftalarca delgodo nutukları atıldı yüzlerce kişi yönetime baskı yaptı 250 bin daha veremiyomuyuz vs. bir ton laf söylendi yönetim ne yapsın almamış olsaydı yine suçlu olacaktı delgadoyu alamamış olacaktı ben yöneti yanlısı falan değilimde biz de kimseyi beğenmiyoruz |
arkadaşlar net konuşuyorum hepimiz teknikdiektör olduk takım iyi oynuyo görmuyomusunuz kactane gol pozisyonu harcadık raki fıransa kupa şanpiyonu pozisyonu yok sabırlı olun biraz başkan senden ricamız tigananın işstedigi iki futbolcuyuda al gerci mehmet topuz uefa elemesinde oynadı alsakta oynatamaYIZ AMA HAYIRLISI OLSUN |
abi jorgensen ile biz mehmet topuzu alsak yemin ederim geleni ezer gideni ezeriz tiganada bu oyunuları çok istiyor inşallah olur gerçi mehmet topuz uefada oynayamazz ama yinede ligte ezer adam valla ! ayrıca en az 5 tane gol pozisyonu kaçırdık |
Süpriz transfer atağı... arkadaslar lig tv haberlerinde gecmişti bi ara Beşiktaş japonya milli takiminda oynayan sol kanat oyuncusu Alexsanndro Santos'la ilgileniyormus,yasi 29 japonyada oynuyor.ne dersiniz..beğenen var mı bu oyuncuyu |
vallah cok güzel ... ben japon milli takiini 2 senedir cok begeniyorumm.. en iyi futbol oynayan takimlardan biri suan ve tabi Alex de en önemli Futbolculari.. ama yanilmiyorsam o defansin solunda oyniyor oysa biz orta saha ariyoruz... ama Futboluc olorak süper 2. roberto carlos gibi |
ben beyenmiyorum onu |
Alıntı:
|
Alıntı:
gerek yok mike!:D |
bence çok iyi bi futbolcu aslen brezilyalı ,dünya kupasını izleyenler japonyanın sol kanadında nasıl bindirmeler yaptıgını brezilya maçında sol kanadı hallaç pamugu gibi attıgını kimse unutmasın.ama ben daha çok jorgensen in alınmasını isterim.. |
Jorgensen ve bize gerçekden Appiah gibi bi oyuncu lazım 8-10 milyon € ya alacak |
bence de iyi değil o adam. hem kaynak belirt. nerden duydun???????? |
doğrusu tanımıyorum ben bu adamı arastırıyım bi merak ettim |
adam dünya kupasında çok iyiydi ama jorgensen'i tercih ederim... |
Bu adamdan cacik olmaz, cok hizli degil, teknik degil, adam gecemiyor, baya duz bir topcu. Bence Jorgensen daha iyi bir oyuncudur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
jorgenseni tercih ederim ama kötü oyuncu değil |
bu 1 ay önceki haber ayrıca bu haber forzada eskiden kalmış buraya yazmışsın ! |
Gene sol açıkta oynatmak için sol bek almak hatasına düşmeyelim. |
Eger seneye basarili olmak istiyorsak bize gercekten orta sahaya 2 kisi gerek yoksa ayni gecen sene oldugu gibi 3üncü oluruz.bu takimla zor |
kaleci felaketttttttttttt 2.ligde oynayamaz cordobayi cokkkkkkkkkkkkkkkkk arariz |
yine takim kompile degisti gereksizyere iki tana adam alsalardi adam gibi daha iyi olurdu |
O zaman değişkenleri sabit kabul edelim. Yani; Yönetimde para yok. Takım kötü. Hoca futbolcu istiyor.(Tabi pahalı) Bir dakika o zaman yönetim 3. veya 4. olmaya razı demekki. Yani seneye UEFA'ya gitmeye razı demekki. Peki hoca razı mı bakalım? Malesef para olmadan transfer olmadan başarıda zor geliyor. Sonuçta bu durumda ya yönetim gider yada hoca gider. Yönetim giderse işler iyiye gidebilir yani amaçsız bir yönetim zaten beşiktaşa zararlı. Hoca gidrse vay halimize bunu tigana için söylemiyorum kim olursa olsun. Hoca giderse o zaman anlayalımki yönetim bundan böyle artık hep 3 ve 4. olmaya razı bir strateji çizecek demektir. Çünkü hoca başarı istiyor. Başarıda transfersiz parasız gelmiyor. Ama bence değişkenler sabit değil. Evet para belki yok ama yönetimde başarısızlık istemiyor. Takımında o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum daha ciddi bir resmi maç bile yapmadık. Neler olacak hepbirlikte göreceğiz ama yangına körükle gitmeyelim. Birazcık sabredelim. |
yahu size bir defa ta anlatayim defans olu oldumuydu orta saha geriye dusuyor defans saglam olursa orta sahada yuk birazda olsun duser ve saglam oynariz yani defansa saglam bir yabanci lazimmmmmmm..... |
ya ne ortasi ne kanat defans olmadiymidi o takim yatar ben bunu bilir bunu soylerim defansa adam lazim hem de cabuk... |
lig tv diyorum kaynak belirt diyosun.. |
Lig Tv 1 ay önce de Alex Beşiktaş'a geliyor diye haber vermişti.Balon haber bunlar. |
ertuğrul sağlam bir türlü bırakmadı mehmet topuzu.intertotoda da oynadı.bu satten sonra alsan ne olacak ki.uefa da onun yerıne kımı monte edecek.çorba olur o zaman işler. kadromuza takviye lazım.jorgensen gelırse yabancı hakkı doluyor.türk olarak da mehemet topuz dan başka alınabilecek biri yok bence. |
bu takımı artı terli falan kesmez alacaklarsa sol kanada iyi bir yabancı oyuncu almaları lazım başka türlü bu takım yola gelmez |
Türkiye`de Saat: 03:48 . |