![]() |
Sağda Ali Tandoğan solda İbrahim Akında ısrar edilmeli bence.Bir kaç maç o mevkide oynayınca iş yaparlar |
bana iki aili de sıradan oyucu geliyo..extra birşey göremiyorum..mesela caner erkin gibi bi kanat oyuncusu değiller... |
Ali Tandoğanda ısrar edilmeli sağ kanatta.Bence çok iyi işler yapar. |
bence de sağ kanatta sorun var ama elimizdeki kadroda en iyisi a.tandoğan... |
mehmet topuzu alalım yedeğede burak ve ali tandoğan alın size sağ kanat en az 5 sene sorun çekmez |
sağ kanada mehmet topuz sola ze roberto alındımı tamamdır ama bana öyle geliyorki sağ tarafa kimse alınmayacak sola alınacak ama kim belli değil lig başlamadan şu işlerin bitmesi lazım |
sağ kanatta ali tandoğan olmalı bize gelmeden önce bence turkiyenin en iyi sağ acııdı |
Deniz Yılmaz Tam adı: Deniz Yılmaz Doğum tarihi: 26.02.1988 (yaş 18) Doğum yeri: Almanya Oy. takım: Bayern Münih II Not: Avrupa şampiyonu ve dünya 4.sü U-17 milli takımımızın sağ açığı Bayern Münihli Deniz Yılmaz her iki kanatta oynayabilen hızlı bir oyuncu. http://www.tinthethao.com.vn/photos/...es82786_7B.jpg |
bu deniz yılmaz hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? |
Almanya'da oynayan Türk futbolcular topic'nde Deniz Yılmaz'ı ilk söyleyendim ben.İddia ediyorum 3.4 sene sonra sağ kanatta banko milli takımın oyuncusudur.Ama Bayern vermez Deniz'i.Onu almakta çok geç kaldılar.Ulm'da oynarken alacaklardı.Şu anda Hertha için Yıldıray neyse Bayern için de Deniz o demek.Zaten Bayern verse de o gelmez Türkiye'ye. |
| Türkiye`de Saat: 19:42 . |