![]() |
Deniz oldukça iyi genç bir yetenek u17de canerle birlikte kanatlarda bayağı iş yaptılar |
madem bu kdar ii oyuncu bu deniz bizim befam saçma komitesi nie görmüyo bu çocuğu..yada ulm dayken nie almadık..daha ne işe yarıyo bu befam |
elinin altindaki adamlari alamayan yönetim bu genc yetenegi nasil alsin hemde adam bayernde oynuyor. |
bence ali tandoğan şimdilik banko oynamalı elimizdekilerle idare etmemiz gerekir sağ kanatta ali oynamalı şimdilik sol kanat için ise acil çözüm bulunmalı i.toramansağ kanatta bidaa oynamamalı çünkü çok yetersiz kalıo bu akşamda kanatta pek bişe yaptığı sölenemez... |
Alıntı:
|
bnce toraman yne sağda ama önünde de de biri oynamalı..sağ bek toramanın yeri bnce.. |
burak yilmaz orayi goturcek ama sole Odonkor olsa fena olmaz |
odonkor sağ kanat bize genç yetenek deyil tecrün-beli ism biri lazım gençler var zaten |
mariano gonzalez nasıl .. :D:D 24 yasında olması lazım argentina lı :D (gercekte varmı bilmiorum ama cm de süper bi adam.. :D ) |
Eğer Transfer yapılmazsa bana göre Ali Güneş Oynamalı çünkü ortaları diğerlerinden çok daha iyi hem süratli ayrıca frikikte atıyor. Ben beğeniyorum Aliyi |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |