![]() |
Süper Mario Fahri Tatan Süper Mario Fahri Tatan http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...3%BCper280.jpgGeçtiğimiz sezonu Rize´de kiralık olarak geçiren Fahri, kalıcı olmak istiyor. 13.7.2008 Geçtiğimiz sezonu Rize’de kiralık olarak geçiren Fahri, kalıcı olmak istiyor. İdmanların en çalışkan ve istekli isimlerinin başında gelen Fahri, hazırlık maçlarında da attığı iki golle dikkatleri üzerine çekti. Bir çok talibi olan tecrübeli futbolcu, gösterdiği performansla da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın beğenisini kazanıyor. Arkadaşlarının ‘Süper Mario’ lakabını taktığı Fahri, Bochum maçında sonradan oyuna girmesine rağmen attığı galibiyet golüyle büyük mutluluk yaşarken, takımda kalabileceğinin sinyallerini verdi. |
Fahrinin dönüşü umarım başarıları kalıcı olur Kadro sıkıntımız olmasın artık |
ya bu adamı satarlarsa zaten yönetim istifa etsin |
ya bu adam cok ıı gecen senede ıı dı |
Fahri iyi çalışıyor, çalışmanın meyvelerinide alıyor...Uğur-Fahri ikilisi formayı kapmak için yarış içerisindeler, daha çok çalışan formayı kapacaktır, kazanan Beşiktaş olacaktır bu durumda... |
konya istiyor şimdi fahriyi...bizim yönetimizi kesin onada yol verir.... |
gordugum kadarıyla fahrı hazırlık kampında baya iyi takımda kalmalı bence |
---------------Hakan------------- S.Kurtulus--Zapo--Sivok(Zan)--Seric -------------Fahri--Cisse----------- ------Delgado-------------Tello---- -------------------Holosko--------- ----------Bobô-------------------- Manyak takim olur ha, ama tek su kalecimizden korkuyorum :D |
hazırlık maclarındakı attıgı gollere baktımda cok klas goller herkes atamaz o golleri ilk 11 i hakediyor |
inşallah faydalı olur... |
hazırlık kampındaki performansı bu takımda kalması gereken oyuncuların başında geldiğini gösterdi fahrinin..müthiş iki gole imza attı..helal olsun |
fahri kesinlik le kalmali , ama o bitime son 3 dakika falan kala nasil asirtma muthis gol atti hala unutamiyorum yaa :) |
Nazar değmesin iyi başladı |
yaaa fahri inanılmaz geliştrmiş kendni kalmalı bu takımda kesinlikle... |
İyi bir yedek olucak . Görevni cok iyi yapıyor böyle devam eder inş |
Alıntı:
|
Kesinlikle gönderilmemeli.Yedek kulübesi ve ilk 11 arasında mekik dokuyor bence.Çok yetenekli bir oyuncumuzz |
kampın en iyilerinden inşallah bu formunu yükselterek devam ettirir |
fahri kalmalı |
arkadaşlar başlığı değiştirelim bir dönem gsde oynayan jardel için gs taraftarlarının ona taktığı bir lakaptı süper mario jardel..biz özümüzde lakap bulalım evet fahri ilk 11i hakediyor |
İlk 11 i hakkettiği kesin ama yönetim yine yaptı yapacağını konyaspora kiraya gönderiyorlar adamı klube küsdürüyorlar bu yönetim ne olucak böyle yha adam elinden geleni yaptı neler yapbileceğini gösterdi yinede yaranamadı arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse ben bu sene takımdan umutlu değilim nolucak bu stad işi şu an beşiktaşın sattığının 2 katı kombine satıyor bizim eses belki daha fazla içinden çıkılmayacak bi durum var gibi hayırlısı olsun.Saygılar. |
Alıntı:
|
yaw 2008-2009 yılı başlangıcı antremanlarında cok performans sergiledi 'Ben takp ediyodum' Başkan sana ihtiyacım yok demiş Şimdide Konya ya gidiyor.Ama Ertuğrul Hocamıza güveniyorum . |
Türkiye`de Saat: 16:30 . |