![]() |
Ronaldo kararını verdi http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0709153504.jpg İngiltere maçında Rooney ile atışan C.Ronaldo, Ada’ya dönmeyeceğinin sinyallerini verdi İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'da forma giyen Cristiano Ronaldo, geleceğini İngiltere'de görmediğini söyledi. Dünya Kupasında Almanya ile üçüncülük maçı oynayan Portekiz Milli Takımı ile birlikte ülkesine dönen Ronaldo, mümkün olması halinde İspanya Birinci Liginde forma giymek istediğini kaydetti. İspanyol spor gazetesi Marca'ya açıklamalarda bulunan Ronaldo, ''Manchester United'da kalmayı düşünmüyorum. İngiltere-Portekiz maçında Rooney ile yaşadıklarımdan sonra burada kalamam. Geleceğim birkaç gün içinde açıklığa kavuşacak, ama Real Madrid'de oynamak istiyorum'' dedi. AS gazetesinde yer alan bir habere göre de Ronaldo'nun İngiltere'yi kesinlikle terk etmek istediği, ancak Real Madrid yerine İspanya'da Barcelona'da mücadele etmek istediği belirtildi. Ronaldo, ''İngiltere'de kalmak istemiyorum. İspanya'da futbol oynamanın benim en büyük hayalim olduğunu herkes biliyor. Olaylardan sonra ne kulüp yöneticileri ne de Alex Ferguson beni destekledi. Real Madrid ve Barcelona benim en sevdiğim iki takım. Birisinde oynayacağım, ama hangisinde olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak'' diye konuştu. kaynak:spor3 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0709153504.jpg |
bu cocuk reale giderse o-y-n-a-y-a-m-a-z |
Zaten gitmek istiyordu rooney bahane |
gitmesi gerek bu saatten sonra manu da oynayamaz rahat bırakmazlar onu alpayın meselesi gibi oldu buda.. |
zaten istemiyodu. ama reale gitmesin. barça alsın bu çocuğu. reale özel gıcığım var. |
Alıntı:
|
Besiktasa gelsin ;);) Yok ya bencede Barca gitsin orada mutlaka sans bulur ama tercih kendisinin.... |
buda aynı alpay gibi oldu , o da beckham'la takışmıştı... |
ben bu adami hic sevmiyorum ya kendini hemen yere atiyor ! gicik bir adam ! rooney iyi yapmis da ona öyle yapti ! |
gitsin real e de anlasin tribünde oturmak nasil oliyor mus :) |
bugune kadar sempatim vardi ronaldoya ama o hareketi yaptiktan sonra manchesterden defolsun gitsin , rooney daha buyuk oyuncu , gitsin reale de orda batsin sonra anlar manchester united in degerini ama gec olacak.... |
Barcelona'ya gitsin. |
bence de barca ya gitsin orada ronaldınho da war iyi anlaşıp mükemmel bir sezon çıkarabilirler |
ronaldo çok şahsi top oynuyor bu yüzden ben bu adamı sevmiyorum. |
bireysel yetenekleriyle herşeyi bir anda değiştirebilecek biri..bence reale gitsin..çünkü barca çok ii zaten..ronaldinho ya rakip olur..daha keyifle izleriz biz de.. |
gitsin bncede...ilk başladıgında sempatik bi oyuncu gibiydi..artık iyice şımardı...ztn egoistlik başına vurmus...:) |
zaten onun yerine nuri ye teklif etmiş manyoo |
REAL de hertürlü oynar ... |
Manu Noktayi Koydu M.United, Ronaldo için noktayı koyduhttp://www.internetspor.com/v3/resim...622ronaldo.jpg12 Temmuz 2006 14:15 Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya transferi hakkında gittikçe artan spekülasyonların ardından, Manchester United kulübünden açıklama yayınlandı. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Manchester United, Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya gitmek istemesine rağmen takımdan ayrılmasının mümkün olmadığını duyurdu. Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya transferi hakkında gittikçe artan spekülasyonların ardından, Manchester United kulübünden açıklama yayınlandı. Açıklamada, ''Kulübümüz, Cristiano'nun satılmasının mümkün olmadığını teyit edebilir. Kulübümüz, Cristiano için gelen hiç bir teklifi dikkate almayacaktır'' denildi. 21 yaşındaki Portekizli yıldızın Old Trafford'taki geleceği, İspanya'da futbol oynamak istediğini söylediğinden bu yana belirsizdi. İngiliz basını, Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında İngiliz golcü Wayne Rooney'in kırmızı kart görmesinden Ronaldo'yu sorumlu tutmuştu. Manchester United'dan Ronaldo'nun takım arkadaşı olan Rooney, maçın 62. dakikasında Portekizli savunma oyuncusu Ricardo Carvalho'nun üzerine basmış ve Ronaldo hakeme koşarak Rooney'in hareketinin kasıtlı olduğu yönünde itirazda bulunmuş ve ardından Rooney kırmızı kart görmüştü. Rooney'in atılmasından sonra televizyon kameralarına Ronaldo'nun Portekiz yedek kulübesine dönerek göz kırptığı yansımıştı. Rooney'in atılmasından sonra 10 kişi kalan İngiltere, penaltılar sonucunda Portekiz'e yenilerek Dünya Kupasına veda etmişti. Dünya Kupası üçüncülük maçında Portekiz Almanya'ya 3-1 yenildikten sonra, Ronaldo, ''İngiltere'de kalamam. Herkes, hayalimin İspanya'da futbol oynamak olduğunu biliyor. İngiltere'de bir kaşık suda fırtına koparıyorlar. İstenmediğiniz bir ülkeye geri dönmek çok zor'' demişti. Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İspanyol kulübü Real Madrid'in resmen talip olduğunu açıkladığı Ronaldo, Ağustos 2003'te Sporting Lizbon'dan Manchester United'a 22.58 milyon dolara 18 yaşındayken transfer olmuştu |
takım dedigin boyle yonetılır |
real e de gitse yedek olur barcelonayada barcelonadan kimi kescek yani eto mu messi mi yoksa adamın mevkisini mi değiştircekler yedek kalırr |
Manu satmıyoruz dedi zaten ama Alex Ferguson Beckhamı ve Van Nistelroy'u(cok yakında) takımdan soğuttuğu gibi Ronaldoyuda soğutur ve göndermek zorunda kalırlar Alex Ferguson giderek Manu yu sıradan bir takım haline getirmeye basladı |
Ya bu uyuzun teki bırakın Barca ya yakışmaz bu.Barca pas yapar bu bencilin teki Real e gitsin daha önceden de demişti hayalim Real diye gitsin bakalım hayali neymiş görsün. |
İntere gitsin C.Ronaldoya verilebilecek en büyük ceza bu olur aslında |
Alıntı:
|
Ronaldo kalıyor http://image.haber3.com/spor3/haber/47277.jpg 2006 Dünya Kupası Çeyrek Finali’nde İngiltere ile Portekiz arasında oynanan karşılaşmada agresif tavırları nedeniyle Ada’da istenmeyen adam ilan edilen Cristiano Ronaldo ile Manchester United arasındaki gerilim sona eriyor Mourinho’dan öğüt Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, vatandaşının eleştirilere kulaklarını tıkaması gerektiğini söyleyip, “Futbolcu az konuşup çok futbol oynamalı. Ronaldo’nun durumu farklı. O tamamen çenesini kapamalı” diye konuştu. ‘Oğlum geri dönüyor’ Manchester United’ın efsane oyuncusu Eric Cantona da Ronaldo’yu koruyup, “Manchester taraftarı onu koruyacaktır. Kendisi şampiyon olarak yaşamak istiyorsa Manchester’da kalmalı” ifadesini kullandı. The Sun gazetesine konuşan Ronaldo’nun annesi ise, “Oğlum İngiltere’de mutlu. Huzurunu bozmak isteyenler bu sene hayal kırıklığına uğrayacak çünkü Cris Ada’da kalıyor. Çok başarılı olacağına eminim” dedi. Sir Alex Ferguson, Ronaldo’yu beklediklerini söyledi. kaynak:spor3 |
| Türkiye`de Saat: 07:00 . |