![]() |
Nuri Sahin ManU ya !!?? Manchester United Milli Futbolcumuz Nuri Sahinin pesinde !!!! Christiano Ronaldonun ManUdan ayrilimasi kesin gözüyle bakilirken, ManU Ronaldonun yerini Nuri ile doldurmaya calisiyor! Ingilizcesi olan kardesler icin http://www.manchestereveningnews.co....hin_swoop.html |
tam isabet olur , ama kanat oyuncusu deil ki nuri .. |
Nuri her her gün bir takıma gidiyor çok merak ediyorum önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacak( Dortmuntta:(:)) |
gitmesini isterim..dünya markası bir takımda bir türk futbolcu..hemde milli takımda oynayan birisi..gitsin ve tugay,nihat,emre olsun temsil etsin bizi.. |
Düsünsenize, Nuri Sahin manU da. ManU cakmis tabi durumu, Türkiyedede Forma satacak. Insallah olur ama. Dünyanin en iyi ve en zengin külüblerin icinde olan bi Külüpte bi Türk oyuncu, ve öyle böyle bi Oyuncuda degil, gelecegin stari !! |
Valla en çok sevinenlerden biride ben olurum heralde...Nuri harika bi oyuncu en azından Rosicki'den iyi futbolcu...Rosickiye atılan pasların %10 u Nuriye atılsa belkide şampiyon olurdu dortmund,sade ce tek pasta adamı gol pozisyonuna sokuyo,hermaçını izledim Nurinin gerçekten süper yetenekte bi futbolcu |
hayırlı olsun. arsenale gitse. arsen wenger onun için büyük şans olurda. manu da harcanabilir. hayırlısı neyse o olsun |
Manu da Alex Fergusonu gözüne girmesi lazım yoksa işi zor Alex Ferguson sorunlu bir antrenör biraz bi de Ronaldonun yerine Nuri durumu olursa bu yasta o kadar baskıyı kaldırmakta zorluk çekmez inşallah |
Nuri Şahin geçen sezon başı neredeyse Beşiktaş'a gelecekti ama ne yazık ki Rıza Hoca'nın hatası sayesinde kaçırdık Nuri'yi.Eğer Rıza Çalımbay Nuri'yi altyapıya değil de A takıma transfer etmek isteseydi,Nuri şu anda Beşiktaş'taydı.Sonra tabii çocukta reddetti teklifi,altyapıda sonu belli olmayan bir macera için Almanya'dan gelecek hali yoktu.Rıza Hoca da Nuri olmayınca bir sürü bahane uydurdu,yok Nuri'nin yaşı küçük olduğu için getiremedik falan demişti. |
Dünyanın En Büyük Takımında Oynasın..! Ne Kadar Tecrübe Kazanırsa Bizler İçinde O Kadar Güzel Olur... ve Nuri'de En Büyük Takımda Oynamayı Hakediyor..! Helal OLSUN...! |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |