![]() |
besiktasforum.net stada pankart assın arkadaşlar hepimiz burada beşiktaş sevdalılarıyla sohbet etmek için toplanıyoruz ve eminim hepimiz beşiktaşımızı konuşmaktan keyif alıyoruz. bence bu topluluk varlığını sanal alem dışına taşımalı ve bunu bi pankartla inönüde göstermelidir. görüşlerinizi bekliyorum. BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK..... |
süperbirtopıc bence de arkadaşlar mükemmel bir pankartasılsın bizimde varlığımız ortaya konsun!!!!!!!!!! |
çok doğru söylüyorsun, burada fikir paylaşımı yapıyoru ama bu fikirlerimizi geniş platformda da duyurmalıyız, çok iyi bir fikir... |
bence da arkadaşlar forum olarak bu kararı alıp uygulamamız lazım. süper bi topic desereagle kardeşimizi tebrik ediyorum siyah zamin üzerine beyaz yazılmalı süper olur valla |
evet arkadasım guzel bi fikir... moderatorlerde uygun görurse ortak bir pankartla kendımızı gösteririz. |
yazının içeriği ne olcak kardeşim o konu hakkında fikrin var mı yani düz bi yazı olmasın bence |
arkadaşlar herkes fikrini söylesin demokratik bi şekilde seçim yapılsın yöneticiler de onaylarsa yaptırırız pankartımızı. fikirlerinizi bekliyorum |
Hoş Olur Bencede Yapılmalı.. |
Heyt be muthis bir fikir bence bu konu üstünde calısmalar yapılmalı eğer boyle bir sey olursa besiktasfoum.netin ruhunuda sahaya yansıtmıs oluruz arkanızdayım arkadaslar |
gercekten güzel fikir |
Kesİnlİkle Yapilmali |
bencede süper bir fikir! Kesinlikle yapilmali! |
Tamam Kesinlikle Yapilmalida, ne Yazsin Pankartta? Fikriniz varmi ? |
arkadaşlar bence siyah zemin üzerine ölürüz yoluna altına da besiktasforum.net yazalım. ilk fikri ben yazdım artık gerisini getirirsiniz ve tartışırız inşallah. hadi herkes fikrini yazsın |
evet kardeş çok haklısın stada asmak lazım |
kütahyadan düşerim inönü yollarına ayıpsınız kardeşlerim |
Gidelim abi açalım panlartlarrrrrrrrrrı :) |
açarız hele bir maçlar başlasın. |
Besiktasforum.net YUKSEK UCAR |
arkdaşlar zaten toplu kombine organizasyonumuz var merak etmeyin şu kombineler bir bitsin ondan sonra pankart işi kolaydır ! http://www.besiktasforum.net/bjkf.jpg Burası Beşiktaş Alayına Gider |
ya gurcan abi sen ii dusun bi pankart ... senin aklin altin masallah :D |
<KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR> |
Siyah-Beyaz Atan Binlerce Kalbin Buluşma Noktası : besiktasforum.net |
fikir güzel projee hazırlaayıp oylamaya sunalım |
bence de birkaç örnek yazılıp oylamaya sunulsun.tribünde pankartımızı görmek süper olur :) |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |