![]() |
Beşiktaş Efes Pilsen ? Nasıl olur ? Arkadaşlar biliyorsunuz ülkerspor ligden çekilip eziklerle birleşme kararı aldı bundan son zamanlarda kamuoyunda artık sporun spor kulüpler tarafından yapılması yönünde bir baskı var ve ülker başkanı ali doğan da bunu dile getirdi. Şimdi sorum şu; Beşiktaşla Efes birleşir mi ? Tuncay Özilhan'ın kongremiz üyesi olduğunu biliyoruz siz bunu nasıl değerlendirirsiniz? |
İĞRENÇ OLUR BİZ BEŞİKTAŞ JK'YİZ |
ya zaten ali dogan da beşiktaşa gelin birleselim demis ama bizimkiler kabul etmemiş |
Alıntı:
Beşiktaş Cola Turka olurken neden bişey demiyorsunuz ? |
bence de güzel olmaz biz beşiktaş tek olarak daha iyiyiz kimseye ihtiyacamız yok... Çarşı cola turkaya da karşı |
kabul edilemez bişey bana göre de..ama efes başkanı bir BEŞİKTAŞ kongre üyesi hepimiz biliyoruz..idarecilik yönünü bilmiyorum ama bir şekilde yönetime girerek-başkan olsun demiyorum-takıma maddi anlamda daha fazla destek verebilir.. |
Alıntı:
|
efesin devri kapanmazz. ööylle bir birleşmede olmaz,olmasınn zaten |
bence zor olur cola turca ile devam eden anlaşma var |
efes dağılmaz zaten. çok büyük bi maddi durumları var. birleşmeye yanaşmaz. ayrıca ben de istemem birleşmeyi. bide spor bültenlerinde adımız bjk cola turca oalarak geçince gıcık oluyom zaten |
Tuborg'da basketbol birinci liginden çekildi,sıra geldi efese... |
efespilsen başkanı Beşiktaşlı böyle bişey olabilir ancak efesin buna evet diyeceğini pek sanmıyorum ayrıca ! |
Bence Beşİktaş Yeni Rakı daha iyi olur:D |
Türkiye`de Saat: 08:01 . |