![]() |
Defans Yine Sorunlu : (( Beşiktaşımızın Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçlarında en çok göze batan yine defanstaki hatalarıydı. Defansa Tuna, Sivok, Seric ve Zapotocny'yi alan fakat hala bu bölgedeki krizi çözemeyen siyah-beyazlı yönetim, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın da satışa çıkmasıyla takviye için arayışlara başladı. G.Antepli Bekir için başkan Yıldırım Demirören, İbrahim Kızıl'dan söz alırken, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam da oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Sağlam öğrencilerine, "İyi bir kamp geçirdik. Fakat kolay gol yeme hastalığımızdan bir türlü kurtulamadık. Bu aynen devam ediyor. Orta sahadaki arkadaşlarımızın defansa daha çok yardımcı olmalarını bekliyorum" dedi. Bekir'in transferinin birkaç gün için de bitmesi bekleniyor. Kartal Avusturya kampında Salzburg'u 2-0, St.Johann'ı 4-0, Bochum'u 3-2 yenmiş, son maçında ise Steaua Bükreş'e 1-0 yenilmişti. Kaynak: Sabah 17.07.2008 |
malesef katılıyorum defans hala sorunlu gibi görünüyor ama henüz çok erken tabi |
bence de sorunlu....buna rağmen toraman ı göndermeye kalkıyolar....bu ne biçim bir mantıktır anlam veremedim.... |
lig başlayana kadar olur herhalde bişeyler...öyle umuyorum...:S |
Bence sorun defansta değil,oyu anlayışında.Cissenin yanına defans ta yapabilen adam kovalayabilecek bir oyuncu konursa(uğur yada S.Kurtuluş) problem çözülür |
bence zapotocny guzel oynuyo hazirlik maclarinda yedigimiz goller sivokun oldugu bolgelerden yemisik , sivok ii oyuncu ama onun yerine ibrahim toraman olacak sag serdar k. solda tello yada seric , bence bu kadar :D |
toramanı affetmezlerse gene yandık bu sene |
cCarsı668 kardeşim bile çözmüş olayı ama bi sinan engin göremiyor yazıklar olsu toraman ne yaptı ki koparmaya çalışılıyor bu takımdan |
ya bu seriç ibo takımdan kavulmadan önce transfer edildi ibonun yerine, peki bu adam deliden daha mı iiki aldılar bunu..?? kademe denilen bişe yok adamda topla çıkma denilen bişey yokk hücum desen hiç yok zaten yanlışım varsa düzeltin arkdşlar ltf |
Yeni alınan yabancı oyunculardan hiç bir halt olmaz..... |
Türkiye`de Saat: 15:53 . |