![]() |
Tigana'nin Oyun Stratejisi 'Bu yıl sorun yok' Tigana'nın devrim niteliğindeki diğer düşüncesi ise, adam değiştirmeden taktik değiştirmek hesaplıyor. Çok yönlü futbolcular sayesinde bu hayalini gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü, rakibin saha içindeki tavrına göre pozisyon almayı amaçlıyor. Kartal'ın patronu, 4-4-2 ile başladığı bir maçta, oyuncu değiştirmeden 4-3-2-1'e, 4-3-3'e adapte olabilecek 11'lerle karşılaşmalarda yer almayı düşünüyor. Fransa'da yapılan bir haftalık kamp döneminde de istediklerini futbolcularına aşılamaya çalışan Jean Tigana'nın, "Bu sene sorun yok" diyerek eski isimlere göndermede bulunduğu da öğrenildi. :confused: :confused: :) |
yeni sistem büyük ihtimalle şöyle olcak inönüde :4-1-3-2 deplasmanda da 4-3-1-2 tigana böyle oynatmayı düşünüyo takımı bunu sezon başında sölemişti zaten. |
tigana işi biliyo arkadaşlar |
Tiganaya Guveniyorum ...en Iyisini Yapacaktir.. |
Önce asıl sistemin oturması gerek, daha sonra varyete yapılabilir... |
Tigana İşi Biliyor.. En Dogrusunu YapacaktıR... Güvenim Sonsuz |
walla ben rakibi yaniltan stratejileri daha cok seviyorum , mesela kanat deistirmek forvetler surekli hareketli olmali , rakibi bunaltmali okadar.... ama tigana bjk icin cok dusunuyor , oyle bi takim yapacak ki herkez agzi acik izleyecek... |
Tigana işinini biliyo bu sene kimseye nefes aldırtmıcaz özellikle ezikler karşılarında bizim takımı görünce diz çökçekler |
tiganaya güvenimiz var. görcez bakalım naapcak. ama iyi işler başarcaktır. şampiyon bile olmasak çok önemli yıldızlar çıkaracağından eminim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:58 . |