![]() |
kombineler 20 bin'e koşuyor.. 3500 kart satıldı bile Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta satışa çıkanr kombine kartlarının 3 bin 500'ünün satıldığı öğrenildi. Bu yıl 20 bine ulaşmayı hedeflediği için fiyatlarda yüzde 33 indirime giden yönetim, eski kart sahiplerine seslenerek "Geçen seneki yerlerinizi alabilmeniz için 13 Temmuz son gün" çağrısını yineledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D http://www.fotomac.com.tr/2006/07/11...E8A60D596b.jpg fotomac |
Alıntı:
|
Bence Az Satilmis Zor 20 Bİnİ Bulur.. |
işaallah olur kardeşim agzından bal damlıyo |
20.000 zor bence. olur inş. |
başlığı okuyunca ben de bir an tırstım bana kalmayacak diye...bence de çok zor ama inşallah buluruz 20 bini.... |
bana göre az satılmış daha çok olması lazım. |
bir çok kişi tatilde ayrıca daha 10 gün olmuş ve daha eski yerlere satış yapılıyor yani eskiler gidip eski yerlerini alıyorlar herkez 13 ünden sonra koşarak alacaktır ! |
hele bi 15 bine gelsin sonra dusunuruz 20 bin i |
ezikler 30 bin satıyosa bizimde en az 20 bini bulmamız gerek bi daha da bu fiyatlarda kombine bulmak imkansız aslında bu cazip fiyatlarla stat kapasitesi olan 32.145 kombine nin lig başlayana kadar satılması lazım. hadi bakalım hayırlısı,inşallah satılır ... |
ya bunu anlamadım ben 13 temmuzda bitmesi için erken deilmi,millet tatilde çoğu biraz daha uzatmaları lazım süreyi o zaman 10.000 e vururuz bence ama 20k bilmiyom |
inş.çıkar 20 bine |
Alıntı:
|
ya bitecek kombine yani bitmesi gerek eğer 12 milyonluk koca istanbulda 20-30 bin kombine alan yoksa yazık ya ! |
inönüyu dolu görmek istiyoruz bu sene herkesin maddi gucu yetiğince kombine alması lazım tribünler nekadar dolu olursa futbolcular okadar iyi oynar ve rakibe inönüyu dar ederiz. RAKİPLER GELDİĞİNE PİŞMAN OLSUN İNÖNÜYE |
kombine satışları kötü gidiyor 10.000 bulursak bence iyi. |
Oyle demeyin arkadaslar ben daha dun tatılden dondum bgn yrn almaya gıdıcem bence herkes bole dusunuo tatılde bıcok ınsan ıstanbula donunce mutlaka herkes alıcaktır ama 20 bin hedefi brs fazla gbi gelio bana |
evet arklar kombine satislari kotu gidiyor sanırım su ana kadar 4.500 falan satilmis cok az ya ... umarım artar... |
şuanda rakam 6.500 bini geçmiş arkadaşlar ayrıca büyük bir ihtimalle tatilciler gelice ve biletizten bilet ayırtanlarda var bu sezon en az 15 bin kişi olacaktır |
ya hepsi satilmasin ya bende maca gelmek istiyom yaaaaaa |
95 ve 135 ytl ya insaf 30bin den aşağı olursa utanırım ki hep taraftarlığımızla övünen bir külubüz. size yemin ediyom fenerli arkadaşıma BJK kombinesi aldırıcam. iki arkadaşımı kombine alması için kendimi parçalicam. |
kombinelere akın var..!!!! Beşiktaş’a akın var! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif10 gün önce satışa çıkan kombine biletlerine taraftarın yoğun ilgisi sürüyor. Şu ana kadar 7 bin bilet satıldı, tahmini gelir 5 Milyon YTL Yönetim, Jean Tigana’nın talepleri doğrultusunda gerekeni yaptı. Yaşları ilerlemiş yıldızlarla yollar ayrılırken; Marcio Nobre, Vedran Runje, Bobo, Matias Emilio Delgado, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz, Fahri Tatan, Baki Mercimek gibi genç yıldızlar kadroya katıldı. Yapılan bu revizyona tam not veren Siyah-Beyazlı taraftarlar da yönetimin bu başarılı operasyonu sonrasında üzerine düşen görevi yerine getirmeye başladı. Yaklaşık 10 gün önce satışa sunulan kombine biletlere ilgi artarak sürüyor. Öncelik hakkı bitti Dün itibariyle satılan bilet sayısı 7 bin ve gişelerde elde edilen tahmini gelir de yaklaşık 5 Milyon YTL... Yetkililer; fiyatları 90 YTL ile 5 bin YTL arasında değişen kartların, sezon başına kadar tükenmesine kesin gözüyle bakıyor. Bu arada geçtiğimiz sezon kombine kartı olanlara tanınan öncelik hakkı dün sona erdi. Bugünden itibaren her Beşiktaşlı, stadın herhangi bir tribününden istediği koltuğun sahibi olabilecek. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim var, kredi kartına ise 1 peşin 4 taksit imkânı... kaynak:fanatik ulen bize yer kalmayacak bea :( |
yarın öbür gün 10000 olur |
7 Bin oldu niye 20 bine cikmasin ? hehe insallah |
10 günde 7 bin tahminimce 20 bini geçecektir ! |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |