![]() |
---------------------Runje---------------- -------İ.Toraman-----G.Zan-----Baki------- Ali Tandoğan----Koray-----Kleberson----İ.Üzülmez --------------------Delgado--------------- ---------------Bobo--------Nobre--------------- veya Ricardinho'lu kadro --------------------Runje---------------- İ.Toraman-----G.Zan-----Koray-------Baki ------------Kleberson-----Fahri----------- ------Burak--------Delgado------Ricardinho --------------------Nobre----------------- |
....................................runje......... .................................... toroman...........gökhan zan...........koray............ibrahim üzülmez burak...............kleberson...............delgad a...............ricardinho .........................bobo..................... ..nobre.......................... derim ben :) |
.................runje............................ ...................... toraman .........gökhan z......... koray............. nery .......... ..............................kleberson........... .................. ...... .........burak............... delgado ...........ricardinho .....................bobo................ nobre (mert olursa) olursa ben en iyi kadro bu olur nery olmassa göbeğe adam alındabilir |
runje toraman koray gökhan deli ibo burak delgado kleberson richardinho bobo nobre |
----------------------------------runje------------------------------- ------i.Toraman--------g.Zan---------------Koray-----------Deli:)--- -------------------------------kleberson------------------------------ ------burak--------------------delgado-----------------ricardinho--- --------------------Nobre------------------Bobo--------------------- derim ben ...... |
Hakan Arıkan Serdar İ.Toraman Koray İ.Üzülmez Kleberson Burak Delgado Ric Bobo Nobre |
....................................murat sahın............................................. ... i.toroman.........................gokhan.z........ .....................ibahım.u.................... .......................................kleberson.. ......................................... burak...................delgado................... ..rıco..........gustavo..................... ................................bobo.............. nobre(gokhan)............................ |
Alıntı:
muthıs kadro budur ıste bu duzılıste defansta sorun yasamaz hatta m.doganı toramanın yerıne koyup toramanı serdar pişene kadar sagda oynatsan da olur ama bu takımın stoperlerı kesınlıkle toraman ve zan dır korayı stoper yapıp harcamak cok yazık oluyo ve defansta sureklı gedık verıyo benım bu sustemde uzuldugum tek adam fahri yedek kalması cok yazık olacak ama form tutarsa klebersonu bıle yedek bırakabılır. sonuc olarak yaptıgın kadroyu ufak bı degısıklıkle cok begendım |
Alıntı:
|
----------------------- runje -------------------------------- -----toraman---------g.zan-----------?fransız?-----------üzülmez ---------------------klebi----------------koray----------------- --------burak--------------delgado-------------ricardinho---------- -------------------------nobre(bobo-gulec)------------------- |
Türkiye`de Saat: 18:47 . |