![]() |
Alıntı:
|
---------------------------Runje---------------------------- Toraman---------Gökhan Z.---------Koray---------Deli Burak(Fahri)------Kleberson-------Ricardinho ------------------------Delgado----------------------------- -----------------Nobre-----------Bobo--------------------- |
---------------Runje---------------------- Toraman---Gökhan Z.---Koray---R.Carlos(Olsa) Burak------Kleberson-------Ricardinho ------------------------Delgado----------------------------- -----------------Nobre-----------Bobo--------------------- |
Kadro ----------------Runje---------------- Ali Gunes----G.Zan---I.Tor.-----I.Uzul -----------Koray veya Fahri----------- Kleberson-------------------Ricardinho ---------------Delgado--------------- -------Nobre-------------Bobo--------- bence besiktas boyle oynamalı, burak yılmaz'a yer kalmadı ama bence bu takımda sag kanat işlerini kleberson yapmalı :D |
----------------Runje---------------- Toraman----G.Zan---Koray-----I.Uzulm -----------------fahri----------------- Kleberson---------------------Delgado ---------------Ricardinho--------------- --------Burak-------------Bobo-------- Bir süre Nobre cezalı... |
işte budur .........................................runje.... ............................... ............Gökhan..............toroman........... ........üzülmez ............................kleberson............. ............koray.................. .........Burak .................................................. ....................İ.akın ...............................delgado............ ....ricardinho....................... ........................................!Mert Nobre!...................................... |
runje toroman gokhan yabancı bakı delgado kleberson rıcardınho burak nobre bobo |
onca yeni transferden sonra deli'yi artık kadroda görmek istemiyorum yaw... |
fark etmez benim icin ama yeterki ibrahim akinida oynatsin tigana cocugu küsdürmesinden korkuyom. selamlar:confused: |
Alıntı:
ben ufak bir degisiklik yaptim.. yedeklerde kim var ve olmali? |
Türkiye`de Saat: 01:56 . |