![]() |
runje,ibrahim toraman,gökhan zan,koray.ibrahim üzülmez,burak,kleberson,ricardinho,delgado,gökhan güleç,nobre |
.......................runje......... toroman.......zan..........yabancı.........üzülmez .........kleberson.....koray(fahri)............ burak..............delgado............ricardinho .....................nobre..................... yedekler: ramazan ibo akın m.doğan fahri(koray) bobo güleç ali t. ...............ali güneş,serdar özkan,serdar kurtuluş,baki,ve diğer gençler... |
-----------------runje------------------------ I.toraman--g.zan--baki Mercimek--r.carlos ----------kleberson-----fahri---------------- -----burak------delgado-----ricardinho----- -----------------nobre------------------------ |
----------------------Runje--------------- i.toraman-----gökhan zan---- koray------i.üzülmez -------burak yılmaz----kleberson----ricardinho -----------------delgado------------- ----------nobre------------bobo |
-----------------------------Hakan Arıkan------------------------------ Jose Edmilson----------------Gökhan Zan---------------İbrahim Toraman --------------------------Mohamed Sissoko---------------------------- Jefferson Farfan------------Matias Delgado--------------------Ricardinho Marcio Nobre------------------------------------------------------Bobo ----------------------------Burak Yılmaz------------------------------- |
Runje Toraman Gokhan ZAN Koray Uzulmez Burak Kleberson Delgado Ricardinho Nobre Gokhan Gulec |
runje toraman gökhan ibram burak delgado ricardinho koray kleberson feraria bobo abi kadro budur allah aşkına şu bakiyi yazmayın ya adamda tık yok hiç bir olumlu pası var mı bi söleyin |
ben sadece defansa o.lyon crıs yada psv li alex i istiyorum süper olur |
--------------------------- runje-------------------------------------- ali tandogan-------ibrahim toraman---gökhan zan------ibrahim üzülmez-- ----------------------------koray avcı------------------------------- ---------burak-----------------------------kleberson---------------- -----------delgado---------------------ricardinho-------------------- ---------------------------mert nobre------------------------------- |
Koray GerÇekten BİrÇok AÇiĞi Kapatior. Ön Lİbero Oynasa Ayni BaŞariyi GÖsterİrmİ Bİlmİyorum. |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |