![]() |
runje_i.üzülmez_.toraman_koray_g.zan_kleberson_ric ardinho_delgado_fahri _burak_delgado |
gönlüm şöyle isterdi: Runje İ.Toraman Gökhan Zan İ. Üzülmez Kleberson Burak Yattara Delgado Ricardinho Muhammed Zidane Mert Nobre Şu Yattara yı alamadık bari futbol cambazı Muhammed zidane'ı alsaydık süper ligi toz duman ederdik eminim. |
--------------------------runje hamit altıntop---gokhan zan---koray---toraman -----------burak-----kleberson-----rico ------------------------delgado------------- ------------------nobre---------bobo |
Süper 11 arkadaslar beni söyle bi 11 düsündüm ---------------runje------------ --toraman-----zan------koray------deli.ibo-- ----------------yabanci-------------- ----kleberson--------------ricardinho-- ---------------delgado-------------- --nobre(akin)-------------burak(bobo) nasil ama bomba gibi Yabancida süper olursa kimse duramaz karsimisda!!!!!!!! GELIYORUUUUUUZ |
------------- Runje ------------------ -----ali T.---toraman-----zan-----baki -----fahri---- burak------ ricardinho delgado bobo------nobre |
en iyi sistem bize 4-3-2-1 yanii -----------------runje--------------- i.toroman--g.zan---koray-----baki--- ---Burak-------kleberson---ibo-- -------ricardinho----delgado------- ------------nobre------------- |
------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- İ.Toraman -------Gökhan -------Üzülmez -------------Kleberson -----------Transfer(Koray)--------- Burak Y. ---------------Delgado------------ Ricardinho ------------------------Nobre------------------------ Daha önce de yapmıştım ama iyi bir önlibero ile çok daha iyi oluruz.. |
runje,g.zan,i.toraman,koray,i.üzülmez/kleberson,ricardinho,burak,delgado/nobre,gökhan |
Alıntı:
|
----------runje--------- toraman----zan----koray----üzülmez -----------kleberson-------- burak--------------------akın --------delgado-----ricardinho-- -----------nobre------------ |
Türkiye`de Saat: 06:34 . |