![]() |
runje toraman gökhan zan koray deli ibo burak kleberson ricardinho delgado nobre gökhan güleç |
beyler cygan da uzun boylu zan da koray da ön liberoda klebeyle oynasın o zamandefansın yerden gelentoplara yardım eder tek forvet arkasında ricardinho delgado burak ne dersiniz |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------Koray------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- Üzülmez-----------Cygan----------Zan-----------Toraman --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- Vallahi bu benim onbirim... zaten Tigana da buna benzer bi takim kuracak... Rico ile Dlegado yan yana oynamasi icin tek forvetli sisteme mecbur gecilmesi lazim... Cygani aldik varsaydim iste belki baskasi da olabilir... 2007'de: Bobo,Runje - out Gökhan Ünal,Martinez, Nery - in :D:D:D o zaman 2008: champions league BJK :D |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------Koray------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- Üzülmez-----------Cygan----------Zan-----------Toraman --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- Buda benim 11im guelinhoya katiliyorum |
Runje Toraman G.Zan Pascal Cygan İ.Akın Koray Kleberson Burak Delgado Ricardinho Nobre |
----------------------- Nobre---------------------------- --------------------------------------------------------- Ricardinho--------------Delgado---------------------Burak --------------------------------------------------------- ------------toraman------------------Kleberson------------- --------------------------------------------------------- ----baki-------cygan----------zan-----------ali tandogan --------------------------------------------------------- ------------------------Runje---------------------------- |
pascal doğru transfer mi ben pascalın doğru transfer olduğunu düşünmüyorum.pascalı arsenal den tanıyorum iyi bir kesici olabilir ama öyle top tekniği yüksek bir oyuncu değil.topu oyuna doğru sokabileceğini de düşünmüyorum.bence mevcut sistemi bozar.saygılar... |
. . . . . . . . .. . . . . . . . . .................................................. .................................................. ... |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |