![]() |
(Türkiyede herkes teknik direktör.) Beyler lütfen Tigana'nın kafasını karıştırmayın...:D |
işte böyle bişe Runje-G.zan-bakİ m.-koray-kleberson-burak-M.nobre-İbr.akin-g.gÜleÇ-delgado-bobo:D :) |
---------------------runje----------- ---i.toraman---gökhan---koray---------baki fahrı---------kleberson-burak------yabancı(i.akın) delgado nobre gökhan gülec(bobo) |
------------- runje ------------------ Serdar----------g.zan---------Lugano----------Baki ---------------------Kleberson ------------------------- Burak -----------------------------------I.Akin(Jorgensen) ---------------------Delgado----------------------------- --------------Gökhan--------Ferrera--------------------- |
runje i.toraman koray gökhan zan b.mercimek burak delgado kleberson jorgensen nobre g.güleç |
bjk teknikdirektörü olsam böyle kadro kurardım --------------------------------runje-------------------------- i.toraman--------zan--------------koray(lugano)-------------baki ---------------------fahri----------kle---------------------- --------yattara---------------delgado--------------i.akın---- ----------------------------nobre--------------------- |
Teknik Direktörlük oynamak sevkliymis beeeeee:D |
runje toroman zan koray baki mehmet topuz kleberson delgado luis boamorte bobo burak |
runje i.toraman g.zan koray b.mercimek YATTARA kleberson delgado i.akın nobre bobo bu takım benim fikrim tabi...kolay kolay gol yemez..atmak içinde sıkıntı cekmez.iki kanattanda ozellikle yattaradan gelecek pas degeriindeki ortalar ve asistler delgadonun cok daha onune gececektir.rakip eksik kalmaya musait olacaktır.hava toplarında etkili iki futbollcumuz var..yattara bizim için bicilmis kaftan.sorunlu oldugu fikrine katılıyor degilim.teknık tirektorlerin kaprisleri sıkıyor adamı..gelen ona saldırıyor.tarabzonun hazırlık maclarına baktım..ve takımın iki hali var..yattaralı ve yattarasız.takımın skor gucunu katlıyor..alma yı dusunsek dahi bu bana yeter.. |
Runje toraman gokhanzan koray burak kleberson lennon ibahim akin delgado gokahn(bobo) norbe |
Türkiye`de Saat: 07:49 . |