![]() |
----------------------Runje--------------------------------- Toraman------------G.Zan-------------Koray-------Mercimek -------------------------Fahri------------------------------ -----M'Bami--------------------------------Ze Roberto------ ------------Gokhan G.(I.Akin)---------Nobre(Burak)---------- Eger Kleble M'Bami takas olursa boyle olur kadro |
------------------------runje ------------------------- |
---------------runje------------------- s.kurtuluş--------zan--------koray------deli ---------kle--------fahri------------- --------delgado--------ze------- -------nobre---------güleç------ |
------------Runje------------ Toraman----Koray----Üzülmez -----------Kleberson--------- Burak-Ricardinho-Delgado-Akın -------Bobo------Nobre------ |
---runje---i.toraman-ALEX(psv)-gökhan zan-i.üzülmez---burak-kleberson-ricardinho-delgado---nobre-bobo |
nobrenin tc vadandaşlığına geçtiğini varsayarak yaptım |
Alıntı:
|
yaw arklar bırakalım kadroyu tigana kursun, kasmayalım kendimizi, ama madem bir kadro kurulacak ben böyle birşey düşündüm: -------------------------ramazan-------------------- bobo ibrahim akın nobre kleberson delgado baki mecimek gökhan zan ibrahim toraman ibrahim üzülmez ???abdülrezzah??? ulan sanki bir gariplik var bu kadroda yaw...:D :D :p |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
------------------runje------------------------- toraman-----gökhan-----koray-----deli ibo----- --------- kleberson------------fahri----------- ricardinho----------delgado--------burak------ --------------nobre(bobo)---------------- yedekler:murat,serdar,ibo akın,gökhan,ali,mustafa |
Türkiye`de Saat: 05:44 . |