onurozgen | 12-07-2006 14:44 | Alıntı: atinet1482´isimli üyeden Alıntı
Fabio Cannavaro'yu getirirler yalnız hiç şüphen olmasın bizdede koray gökhan zan i.toroman mustafa doğan sv. adamlar war bize feneri öwme onurozgen!!!adam olun beşiktaşa bakın | Hadi Koray ayağı yere basıyor fena değil ama o da ön libero daha iyi oynuyor.Defans yok diye stopere çekiliyor.Mustafa da iyi bir yedek.Savaşıyor,hava topları iyi.İ.Toraman tek güvencemiz zaten.Ama anlamıyorum bir türlü.Gökhan Zan'ın neyini beğeniyorsunuz.Şimdi diyeceksiniz :Havz topları iyi... Benim boyum da 1.93 cm.Beni koysalar Beşiktaş'a ben de bırakmam hava toplarını kimseye.Ama adamda top tekniği,pas tekniği,kademe anlayışı hiçbir şey yok.Hadi diyelim Gökhan Zan Nesta gibi adam,döt dörtlük yani.Ya adam geçen sene en az 5 defa sakatlandı.Buna şansızlık derseniz değil.Bazı oyuncuların sürekli sakatlanma huyları vardır,Gökhan Zan da bu tiplerden.Yani şimdi Ronaldo veya Zago tipinde bir savunmacı gelse "Hayır istemiyorum,gelmesin mi diyeceksiniz?"Bu sene yapılan transferlere bakın:Nobre,Burak,Bobo,Delgado...4 tane hücum oyuncusu var elimizde yeni transfer olarak.Defansa bir Baki geldi.O da sol bek zaten.İyi bir yabancı stoper gerek.Kim karşı çıkarsa çıksın.Ha örneğin iyi bir sağ kanat gelse mesela wiltord.Gelsin o da gelsin.Ama şu an kontenjan 1 ve en acil bölge defans. |