![]() |
Team list, ULEB Cup 2006-07 BELGIUM Dexia Mons Hainaut BELGIUM Telindus Oostende BULGARIA PBC Lukoil Academic FRANCE Nancy FRANCE Strasbourg GERMANY Alba Berlin GERMANY GHP Bamberg GREECE AEK GREECE PAOK ISRAEL Hapoel Migdal Jerusalem ITALY Montepaschi Siena ITALY Snaidero Udine LATVIA BK Ventspils LITHUANIA Lietuvos Rytas NETHERLANDS Eiffeltowers Den Bosch POLAND Anwil Wloclawek RUSSIA BC Khimki RUSSIA Dynamo St. Petersburg SERBIA BC FMP SERBIA KK Crvena Zvezda SERBIA KK Hemofarm SPAIN Gran Canaria Grupo Dumas SPAIN Real Madrid TURKEY Besiktas arkadaşlar liste bu şekilde uleb sitesinde |
acaba cıkarmalarını sebebı yonetım ulebe katılmak ıstememesı mı |
Alıntı:
|
Konu başlığı değişsin yada silinsin yanlış anlayan arkadaşlar var hala, konu başlığına göre yorum yapıyor bu arkadaşlar mod lar iş başına:D |
ya niye son siradayiz biz yaa :( ama gene sevindim uleb bizim hakkimizdi |
Alıntı:
|
Erkeklerse Düzeltmeseydiler Cam Çerçeve Bırakmazdım :p Yav Yanlış anlaşılma Olmuştur Murat Baba Yedirir mi Hakkımızı :) |
BEŞİKTAŞlıolunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur |
arkadaslar ben baktım simdi problemi düzeltmişler :) olmamız gereken yerdeyiz ancak olmaması gereken yerlerde olanlar var belki sponsorumuz falan ama cola turka ulker falan yalan bide hotlerini verselerdi fenere tam olsaydı BOYKOt |
iyi iyi sevindim walla haberi duyunca şaşırdım |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |