![]() |
İbrahim Üzülmez Kocaelispor'da İbrahim Üzülmez Kocaelispor'da http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/113587.jpg Kocaelispor, taraftarlarına çifte müjde vermeye hazırlanıyor. Kocaelispor başkan vekili Şevki Demirci, Edgar Davids'den sonra İbrahim Üzülmez'le de anlaştıklarını açıkladı. Yeşil-siyahlı kulübün başkan vekili Şevki Demirci, Hollandalı yıldız Edgar Davids ve Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladıklarını belirterek iki oyuncunun cuma günü imza atacağını söyledi. Demirci, "Davids yılın transferi olur. Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter gibi büyük kulüplerde oynamış olan bu oyuncu, gücümüze güç katar" dedi. Demirci bu sezon ilk on takım içinde yer almak istediklerini açıklayarak şöyle devam etti: "Ancak bir sezon sonra şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Şu an yeni Kocaelispor'un temelleri atılıyor. İbrahim Üzülmez gerek tecrübesi gerekse futbolculuğuyla takıma büyük katkı verir. Taraftarımız büyük coşku yaşayacak." Öte yandan Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Milliyet |
üzülmez de beşiktaştan gitmem paf takımla antreman yaparım demiş.... |
hadi bakalım deli ibo yolun açık olsun git orada yap artık kaptanlığını zamanı gelince jübileni yaparız:) |
Doğruysa hayırlı olsun |
doğru mu acaba....?? ne dielim hayırlı olur in$allah.... |
güle güle sevgi kelebeği :D:D:D |
kocaeli başkanı i.üzülmezle ilgilenmiyoruz diye açıklama yapmıştı 3 gün önce |
hayırlı olur toroman da affedilir :) çok güzel bir gelişme |
Hayirlisi olsun |
güle güle yanlış adam.... |
iiyi olmuş hayırlı olsun güle güleeee! |
her taraf için hayırlı bir karar olur gerek beşiktaş gerek ibrahim gerekse kocaelispor adına,yolu açık olsun |
En iyisi olmuş. :) |
İyi oynamıyor,deli ama sonuçta emektar kaptanımız.Bence bizde emekli olsaydı daha iyi olurdu. |
Bu şekilde gitmesi kötü oldu tabii, ama kendi etti kendi buldu, arkamızdan atıp tutmasın sakın, o kadar yüzsüz değildir herhal!..Bu transfer gerçekleşirse Toraman'ın da kalması zor, hayırlısı olsun ne diyelim... |
yalan haberdir ispatlayin:)) |
emektar ibo :( keske oyle ayrilmasaydi :(:( |
aaaa şasırdım ama hayırlısı olsun :S affedilirler die bekliodum :S |
neyse orda jübilesini yapar artık :) |
Ne olur şu adamı bir an önce alın başımızdan!!!! |
hayirlisi olsun dogruysa |
ben gideceğini sanmıyorum |
inşallahda gitmez |
hayırlısı olsn.. |
Alıntı:
|
gittiğine iyi olmuş |
affedildi ikisi de iyi oldu beşiktaşa bu yakşırdı üvey evlat muamelesi yapılmadı |
zaten futbol hayatı bitmeye yakındı.gönül isterdi emek verdiği takımda jübile yapsın.ama kısmet.takımımıza verdiği emekten ötürü teşekkür ederiz.başarılar dileriz. |
Edgar'a soruyorlar.Kocaeli spor'a gidecekmisin diye.Oda diyorki ben Türkiyede Beşiktaş-Fener-GS den başka takım tanımam diyor. |
yok canım yalandır |
Bu da nerden çıktı şimdi... |
bu haber eski degilmi kapatilmasi lazim |
sanmam ya takımla çalışmaya başladı ama hayırlısı zaten işe yaramıyordu |
Yalandır bencede resmi sitede açıklama yok daha inanmayalım hmen |
Forum yoneticelrine sesleniyorum bu nerdeyse 1 ay onceki haber kapatalim u konuyu milletin kafasi karisiyor. Bu Ibrahimlerin affedilmeden once cikan haber |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |