![]() |
Alıntı:
|
ya bu kadar iddaalı bir cümle kurmuşsa eğer ki olmayacak şey değil çünkü delgadoya para vermedik sonuçta hala bütçe yerinde duruyor eğer sol kanadaysa dediğiniz gibi büyük ihtimalle gilberto ya da ze roberto, defansa ise inşallah luciodur başka bişe demiyorum(tabii bunun olabilme ihtimali sıfıra yakın ama gene de dile getirmek istedim) |
bence bomba transfer olur, gecen yilda inönüdeki ilk macda mi ne, ligtvdeki ömer güvence demisti mac sonu bomba var diye, ve manudan klebersonu almisti, yani böyle bir sey olur bence.... |
Alıntı:
|
eet aslında haklısın juan ın durumu almaya müsait almanya sık sık gidip gelen yönetim bu arada ilgilenmiş olabilir juan la mantıklı bence olabilir inşallah olur yani... |
Alıntı:
|
valla bu haberi okuduumda aklıma gelen ilk gelen ze roberto oldu... savunmaya adam alacaklarını sanmıorum... nerdeyse bizim savunmacılardan takım kuracaz... yanlıs hatırlamıosam 6-7 savunma oyuncumuz var suanda..akla mantıa uyan sol kanat alıcaz gibi.... bi de süper yıldız deyip de ilk hafta sonunda yatanları da gördük... bize yıldız oyuncudan cok potansiyeli olan patlamaya hazır bi oyuncu lazım..ve de en önemlisi sorunsuz ... |
Roberto Carlos!!! |
Alıntı:
|
yönetim juan ı alabilir daha doğrusu tigana eğer ki i.akını sol kanada monte ederse juan ı defansa alacaktır ve hücüm yönüde defans yönü çok güçlü bir ekip olacaktır |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |