![]() |
Yaş ortalaması 25.14 Yaş ortalaması 25.14 Beşiktaş, 2006-2007 sezonunda geçen sezona oranla çok daha genç bir takımla mücadele edecek Teknik direktör Jean Tigana'nın isteğiyle yeni sezon için gençleştirme operasyonuna giden Kara Kartal, yaş ortalaması 30.5 olan 12 futbolcusuyla yollarını ayırırken, yaş ortalaması 23.85 olan 7 futbolcu transfer etti. 36 yaşındaki Cordoba ve Tayfur, 34 yaşındaki Sergen gibi futbolcuları takımdan gönderen Beşiktaş bu sene büyük bir gençleşmeye gitmiş oldu... Kaynak : kartalhaber.com |
gençlerlede başarı gelir. biraz sabretmemiz gerekiyo. eziklerde zamanın ümit milli takımını miili takımın gençlerini toplayıp yanlarına hooijdonk gibi bi adamı aldılar. ve nihayetinde şampiyon oldular. bizimde böyle bi lidere ihtiyacımız var. yada ze roberto , yattara gibi bi adama |
inşallah bu gençleşme aşısı tutarda bizde rahat bir sezon geçiririz. |
Ben Daha Düşük Bekliyordum Ortalamayı.. |
işe yaraması blki biraz zmn alabilir.ama bjk seyircisi şampionluga AÇ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takımın gençleşmesi ilerisi için de bi avantaj ama tabi önce bu sene şampiyon olmak lasım hem de mutlaka ! ben de 25 ten daha küçük bi sayı bekliyodum ama oturup hesaplamak lasım demek ki :D |
bu kadro ınsallah ıyı işler yapacak |
Genç Kadro Güzelde birazda tecrübeli adamlara da ihtiyacımız var.Ancak 25.14 ii bir ortama |
Türkiye`de Saat: 02:15 . |