![]() |
28 agustos 2008 Beşiktaşımız -Siroki Brijeg maçını izlemeye gidiyoruz :) Sevgili Forum sakinleri ; Beşitaşımızı Yuvamızda , inönüde desteklemeye gidiyoruz, Bizimle beraber maça gelmek isteyen arkadaşlarımızı da bekliyoruz. Gelmek isteyenler lütfen iletişim bilgilerini özel mesaj yolu ile Alene , Meriçe , bana ve Onura bildirsinler ayrıca konu başlıgı altında listeye de isimlerini yazsınlar Kesin Geleceklerin Listesi ; 1)Ayche 2)Onur 3)Sahemre 4)Gogo 5)Sonay 6)Senem |
Evet besıktasımızı yalnız bırakmıyoruz,dostluğun kardeslığın pekıstığı o mukemmel stadda bırlıkte oluyoruz... |
bende geliorm ama ben arkadaşlarımla bi grup yaptm pankart asarsn bi ara yanınza urarım :D |
bızım yerımızede gıdın.bızde ankaradan desteklerız besıktasımızı. |
Arkadaşlar katılımınızı bekliyoruz, takımımızı yalnız bırakmayalım. |
maç günü istanbulda olcam ama başka şeyler var :D sizlerle beraber bir kez olsun maç izlemek isterdim bu maçın da ezik spor ile olmasını isterdim :( |
her maç olduğu gibi orda olucam |
Gelelmemmm :( |
aychee su an okuyosan cvp yazarmısın nerde toplanıcaksınız saat kacta bende gelicem |
Alıntı:
|
ben asıl bilet fiyatlarını merak edirom :D siz söyliim yönetim gene kale arkasını 45 lira yapar :( |
inş finale ;)... |
Çok pahalı olacağını snamıyorum ama belli de olmaz bence 30 ytl gibi birşey olur. yen iaçık |
Maça gelen hiç yokmu bu forumda ? |
Alıntı:
Şimdi biz bu konuyu açmasaydık ve maçtan sonra fotografları yayınlasaydık ayy bize niye haber vermediniz bizde gelecektik , bizde ordaydık diye bir sürü mesajla karşılacaktık.Konuyuda açtıgımıza göre biz görevimizi yapmış olmanın iç rahatlıgı ile maçımıza gidebiliriz |
gidin ve susmayın maç boyunca benim yerime de bağırın:D |
Komibinemle ilk maçımın tadını çıkarmammı hiç :D:D Ayrıca arkadaşlar; Forumda sürekli konuşan ama maç günü yaklaştıkça sessizliğe bürünen arkadaşları nedense ben anlıyamıyorum biri bana anlatsın. |
Vayy bee Kımse mı gelmıyor :) ucan kartallar ölmus,dıgıturklu kartallar var demek artık :) |
koskoca forumda bu kadar kısımıyız maca gıden. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İçler acıısı abla..seni destekliorum |
Bence kasmayın sonuçta gelencek insnalar bize değil Beşiktaş maçına gelecekler, insanlar ataıp savururken gayet iyi atış yapıyorlar. Ama sadece lafta kalıyor. Onun için biz yolumuza bakalım. |
Alıntı:
Bize niye haber vermediniz ben gelirdim :D Sakin Sakin :P |
gelıp gelmemekte kararsızımm cunku konya macını gelmek ıstıyorum cunku 1 eylul dogum gunumde ondan ama sırokı macı bılet bulabılrsek ucuz olmak sartıyla kapalıda yer almak ıstıyorummm |
bende bendee bendeee benide yazın:) |
teşekkür ederim onurcum:) yazdığın için yoksa aplamın beni düşündüğü yok:) |
rıca ederm senemcım :) |
keşke istanbulda otursamda bütün maçlara gelsem ama bu sene ahtım var bi tane derbi maçına gelecem inşallah |
28 Agustos Bjk Macına gıdıyoruz ! 28 agustos bjk macına gıdıoruz yenı acık trubundeyız bıze katılmak ısteyen arkadasları beklerız... Bu bır org deıl,Maca gıdenlerı toplama cabasıdır... 1 Onur 2 Ayhce 3 Senem 4 Sonay 5 Emre 6 Gokhan baska gelecekler bana ulassın.. tşkler |
Evet arkadaşlar katılım bekliyoruzz... |
bende gelıyorum. |
Evet arkadaşlar Yeni Açık Tribünde maçı bizimle birlikte izlemek isteyen varsa lütfen listeye adını yazdırsın. |
Alıntı:
|
Adını yazdıran arkadaşlardan da ses seda çıkmıyor sanırım. Neyse, Herşey Beşiktaş için... |
ya ekimde bidaha toplanın yada bu maç ekime alınsın:D:D:D |
Babamdan izin alma çalışmalarım maalesef işe yaramadı:( Sizlerle birlikte olup maçı izlemeyi çok isterdim:( |
offf of istanbulda olmak vardı:( kesin yeter handan bu maça da gelme diyebilirdiniz:D |
istanbulda olsaydım kesin gelirdim ancak kalbimiz Beşiktaşımızla birlikte olacak... Sizlere iyi eğlenceler dilerim.... |
Gelen "Krdeslerime" tesekkur ederm, gelıcem dıyıp,bahaneler uretenler oldu,onlarında canı saolsun.. :) Baska bı macta beraber olmak dılegıyle Locked |
Türkiye`de Saat: 03:24 . |