![]() |
birileri bu adama profesyonelligi anlatmiyor mu? |
ibrahim akinin yetenekleri olabilir ama tam profesyonel degil hala simarik Herkes tiganaya kizdi oynatmiyor diye oynadigi zamanda simarik hareketler yetenegini kullanamayan bir oyuncu bundan sonra hocasina kizmasin oturup dusunsun ben ne yapiyorum Besiktas buyuk kluptur ha akin olmus ha bir baskasi kimler geldi gecti akini cebinden cikaran oyuncular o ilk Besiktasa geldigi yillla simdi arasinda daglar kadar fark var |
Runje nin yaptigi hatayi ben o kalede olsam yapmam i.akin a gelince arda misali hava atmaya calisiyor , tamam yetenegi var sol kanatta is yapiyo ama besiktasta oynuyosan degerini bil efendi ol ustelik evli barkli bir adam yakismiyo en kisa zamanda tigana kulagini ceker ibonun kimse merak etmesin.... |
ibo iyi bir oyuncu ama profesyonel olması şart |
proffesyonel olmadikcada besiktasta isi yok...ben ibrahimin gönderilmesinden yanayim...hemen olmasada sezon sonunda.. |
Brudge maçında çok iyi oynadı ama hala profesyonel olamamıış son 10 dk bizi gereksiz yere 10 kişi bıraktı |
İbo son 2 maçtır aynı hatayı yapıyor ama kulağı çekilirse tekrarlamaz diye düşünüyorum. Son maçlarda çok ii oynamaya başlamışken cezalı olması üzücü . İnş ders alır ve bir daha cezalı olmaz..... |
yüklü bir para cezası verilsin akıllanır. |
ben bu adama üzülüyorum,onun da çok üzüldüğünden eminim. |
yeter kardeşim yeter artık yawwww.bıktırdın artık.tamam iyi oyuncusun ama ahlaklı da olmalısın.canımız sergenimiz bu takımdan niye gitti futbol ahlakı ve işine saygısı olmadığı için.umarım senin sonun da bölr olmaz |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |