![]() |
Alıntı:
|
Akın ın yakaladığı bu performansı dewam ettırmesi gerekiyor...Bu gıdişle de dewam edecek gibi gorunuyor...İnşaallah iyi oyununa dewam eder... |
bizim forvetler boş kaleye atmayı sevmiyor :D |
ibrahim akını destekleyen birilerini görmek gerçekten sevindirici |
İbrahim Akın bundan iyi olamaz... Kariyerini şimdiden çizerim bu adamın... Bu sene ve seneye hiçbir gelişme olmadan aynen dvm eder... 2008 sonu bizden ayrılır anadolu takımında oynar.. yok olur gider.. belki bir ar a Gs veya Fb talip olur... jubileyi yapar.. 2 sene sonra onu kimse hatırlamaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeteneksizlik abidesi Sabri bile antrenmanlardan sonra ekstra calisarak teknigini ve ortalarini gelistirdi, Mehmet Yozgatli surekli antrenmanlarda duran top calisiyor ve penaltilari ve frikikleri o atmaya basladi. Bizdeki oyuncularda ekstra gayret goremiyorum, Ibrahim Akin hele gelen haberlere gore en tembel oyunculardan biri. Bizde zaten bu sene basindan beri kendini iyi gelistiren oyuncular sadece Ibrahim Uzulmez, Serdar ve Gokhan Zan, bunlar da herhalde Tigana'nin antrenmanindan dolayi, kendi gayretlerinden dolayi degil. Ilk once bizdeki genclerin kafa yapisi degisecek, Besiktas seviyesine gelmis ise Avrupa'yi dusunecek, bu isler boyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kafasinin degismesini 10 sene bekleyecek degiliz herhalde. Bence sezon sonuna kadar sans verilmeli, beklenen performans gelmezse seneye kiralanmali(satilmamali!) ve kendine gelmeli. Onu yedek kulubesinde oturtarak da elimize fazla sey gecmiyor maalesef. Sabri konusunda sana katilmiyorum. Diger maclari seyrediyor musun bilmiyorum, ama seyreden biri olarak soyleyebilirim ki gecen seneki ile bu seneki Sabri arasinda daglar kadar fark var. Gecen sene hizi ve ara sira guzel sutu disinda hicbir ozelligi olmayan duz bir kanat oyuncusu iken bu sene kendini cok iyi gelistirdi, ozellikle teknik acidan. Kendisi tipsizin teki ve en gicik oldugum GS'li ama Sezarin hakki Sezara. Gokhan Zan ise gecen senelere nazaran bence cok daha iyi. Gerci ondaki yukselis gecen seneden beri var ama bu sene doruga ulasti. Fiziksel olarak daha iyi, cok daha sogukkanli ve teknigi de daha iyi. Ama tabii ki su anda akil ve egitim olarak iyi duzeyde degil, ama su anda en iyi Turk stoper bana gore. |
Alıntı:
g.zan'a gelince bana göre hava topundan başka artı bir tane özelliği yok.bunu da her maçta görüyoruz zaten.ama sen görememişsin.dünyanın servet ile birlikte en ağır stoperidir kendisi. |
Türkiye`de Saat: 16:00 . |