![]() |
sanırım ıbrahım akını en ıı del bosque anladı we kullandı |
Seferberlik http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/sefer280.jpg Takım kaptanları Üzülmez, Toraman ve Koray Tigana ile özel bir görüşme yapıp, Akın’ın kadroya alınmasını istedi. 03.03.2007 Galatasaray derbisi öncesinde Beşiktaş’ta İbrahim Akın seferberliği yaşanıyor... Takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı, dün teknik heyet ile özel bir görüşme yaptı. Kaptanlar, Tigana’dan uzun süredir kadroya alınmayan İbrahim Akın’ın affedilmesini istedi. Fransız hoca ve teknik heyet ise konuyu değerlendireceklerini söyleyip futbolculardan tüm olumsuzlukları unutmaları konusunda uyarılarda bulundu. Üzülmez ayrıca Kleberson’u da yeniden takımda görmek istediğini dile getirdi. Orhan YILDIRIM |
bir takım gol için oynuyosa ibrahim akın mutlaka oynamalı |
bugün kazandimiza ragmen beni cileden cikardi 2 net posiziyondan yararlanmadi tigana hakli vallah bu adami oynatmamakdan |
yaaa oyuna girdikten sonra kaçırdığı 2 pozisyon cidden beni de çıldırttı.... |
Son dakıkalarda kacırdığı 2 pozisyonu değerlendirebilseydi muhtesem olucaktıı......... |
ah ibrahim ah ulen bu takımın asıl yıldızı olabilecekken ne hale geldin yazık be kardeşim biraz kendine bak ya.... |
ibo akın sakin olsan ordaki posizyonlardan 1 i gol olurdu bir sakin ol :) |
sonra neden oynayamıyorum diyor tiganaya hak vermek lazım bazen |
Alıntı:
mehmet sedefe runje ye bakiye delgadoya verilen şansı onada vermek lazım.adam 15 dk .oynuyo ondan sonra bak şöyle böyle deniliyo. 3-4 maç arka arkaya oynamalı |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |