![]() |
verilsin de i.akın da birini iyi kullansın be, eline gelen hiç bir şansı mı kullanamaz bir oyuncu. M.Sedef falan bunlar zaten kapasitesi belli oyuncular o oynadıklarından fazlasını oynayamazlar ama İ.Akın dan beklenti büyük bu kadar etkisiz olmamalı. Zaten sorumsuz ve savruk bir oyuncu bir de eline geçen fırsatları bu kadar kötü değerlendirirse açıkçası ben t.direktörden çok oyuncuya suç bulurum. İ.Akın ın oynamamasındaki tek suçlu İ.Akındır... |
Alıntı:
|
eğer son dakikada bir gol yeseydik,ibo bu formanın yüzünü bile göremezdi bir daha,nasıl kaçar o goller ibo? |
alla alla ya milletin kalas oyuncuları bile o küçümsediğin 15-20 dakkada neler yapıyor, bizim İ.Akın gibi dünya standartındaki oyuncumuz bu 15-20 dakkalardan hiç birinde etkili olamıyorsa kendine de biraz suç bulmalı. Hem bencil, hem sorumsuz, hem o saydığın adamların 10 da biri kadar bile çalışmıyor bu formayı kapmak için ee ne anladım ben o işten 2 sene hatta 1 sene oynayıp ben zaten bu formayı bi daha kaptırmam mantığıyla i.akın kendini bitirdi. Evet İ.Akın a olan inancım benim kayboluyor yavaş yavaş. İnşallah Tigana onla konuşup onu düzene sokar. İ.akın ın bu takımda olmasını herkes kadar istiyorum. Ama İ.Akın ı oynatmıyor diye Tigana yı suçlamak ayıp ötesi ayıp, İ.Akın önce işini yapsın o kadar para alıyor çıksın antremanlarda gerekli mücadeleyi versin sonra forma istesin. Kimse alın teri dökmeden o formayı giyemez.... |
Akın'a barış forması G.Saray maçı aynı zamanda İbrahim Akın ile Tigana'nın da barışması açısından önemliydi. Yıldız oyuncuyu bazı maçlarda 18'e bile almayan Fransız hoca, G.Saray maçında sonradan da olsa şans vererek onu silmediğini gösterdi. İbrahim Akın ise derbi maçtaki şanssızlığından yakındı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bu adamı TiGaNa yedi maalesef. Kendine güveni gelmesi için gol atması lazım ama şanssızlık yakasını bırakmıyor 3/5 maç arka arkaya oynamalı bence. |
şanssızlık mı bilmem ama o son dakikadaki 2 golü atacaktı |
o oynamasada kendini hazır tutacak... bak mustafa doğana adam 1 senedir oynamıyor ama hazır bekliyor.. şans verildiğinde de bir profesyonel gibi oynuyor... |
ya tek istediğim 5-6 maç arka arkaya şans verilsin |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:45 . |