![]() |
biraz kendine bakmalı,ilk zamanlar böyle değildi neler oldu anlayamıyorum,yerden kalkamıyor,o eski şutlarını özler olduk |
alemin kralı ibo ya tigana şans ver artık bakiye runje ye verdiğin şansı iboya da ver |
Kardesim sanki Ibrahim Akin solbek de Baki'yi kesip onu oynatacak, sacmalamayin! Biz Delgado-Ricardinho nasil yan yana oynar diye kafa patlatiyoruz, siz kalkmis 1.5 seneden beri bir halt yemeyen bir cocugun oynamasini istiyorsunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede tigana kafayı taktı akına |
Bu adam dünkü Maçta ne yaptığını bilmeyen M.Sedef in oynadığı yerde oynaması gerekirken Sedef 11 de o kulübede yazık ... |
İbrahim Akın'dan halen bir nane olacağını bekleyen arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu!Yahu adamın diil koşmaya yürümeye hali yok.Hiç mi idman yapmıyor?Sabah uyanıp evden direk mi maçlara geliyor nedir?Dün bir pozisyonda önü bomboştu sürdü sürdü topu öyle bir açtıki yanındaki Tottenhamlının hamle yapmasına bile gerek kalmadan top auta gitti!Bence devre arasında yarım sezonluğuna istanbul dışında bir takıma hava değişimine gönderilmeli.Geçen yıla kadar benim de umudum vardı evlenir gecesi gündüzü belli olur düzelir diye.Evlendi halen 0 da 0 elde var 0!!! |
Beşiktaş forum programında Amigo Alen'nin ibrahim akın hakkında sarfettiği cümleyi hiç unutmuyorum , (gs maçının son 5 dakikası kapalının önünde oynuyor bırak bir gayreti topa ölü balık gibi bakıyor) demişti.Bir topçuda herşeyden önce hırs olacak tamam süper yetenek ama bunu kullanamadıktan sonra neye yarar... |
ibrahim akında hırs yok koşmuyo diyenler tottenham maçını izledimi acaba hırs azim varmı yok mu ? ozaman daha iyisini gösterin |
Türkiye`de Saat: 17:52 . |