![]() |
gercekleri söylemek lazim iyi mac cikarti ve son maclardada öyleydi |
Erciyes maçının tek klimeyle yıldızıydı;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Baki tertemiz.. arslan yürekli bir oyuncumuz. ve çok da iyi niyetli.. öylesine ki. aşk ile ounyor.. yakın zamanda ulusal takımda görürsenz şaşırmayın.!! tabii ulusal takım çalıştırıcıları üzerlerideki flama ve bayralareı çıkarırsa.. baki mercimek..!!!!!! seni çok seviyoruz.. hep böyle ol da sana kazma diyenler kahrolup gitsin buralarda..!!! Seni izlerken Rıza Çalımbay geliyor aklıma. o da senin gibi yürekli ve profesyoneldi.. Sana saygı ve sevgilerimi sunuyorum...!!! |
Erciyesspor karşılaşmasında sergilediği performansla alkış alan Baki Mercimek iddialı. 20.03.2007 Savunmada İbrahim Toraman ile çok iyi anlaştığını söyleyen genç futbolcu, “Alışma devresini tam olarak atlattım. Kendime çok güveniyorum. İkinci yarıdaki çıkışımızda savunmamızın da önemi büyük. Takım olarak performansımız yükseliyor. Fenerbahçe derbisine kadar kayıp yaşamazsak şampiyon oluruz” diye konuştu. |
harika bir defans baki ama kendini biraz daha geliştirirse zan gibi şana kavuşur :D |
Alıntı:
|
Foruma ilk girdiğimde gözüme çarpan oyuncular bölümünü tıkladım... Baki Mercimek ismini görür görmez kalbim hızlandı.. (Nasıl bir psikolojik etki bırakmış ben de) Baki'yi Gs ile oynadığımız süper kupa finalinden son oynadığımız Ankaragücü maçına kadar seyretmiş bulunmaktayım... Edindiğim izlenim Baki'nin kapasitesinin sınırlı olduğu.. Yaptığı büyük hataları gözardı ediyorum.. Etmek zorundayım yoksa psikolojim bozulacak.. Zaten oyunculuk vasıfları sınırlı olmasa ajax bırakmazdı.. En kötüsü, Cavcav bize bedava kaptırmazdı.. Baki bu yıl sonuna kadar oynar ama gelecek yıl oynamaz.. Efendiliğine kimse bişey diyemez ama efendilik, Beşiktaş'ta oynamaya yetmiyor.. Tottenham maçında, Berbatov karşısında ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük.. ilerde oynayacağımız Avrupa kupası maçlarında fazla üzülmemek için iyi bir stopere ihtiyacımız var ama bu Baki olamaz. Baki Türkiye'de iş yapar en azında günü kurtarır.. Günü kurtarmakta Beşiktaş gibi bir takıma yakışmaz.. Şahsi fikrim Baki'nin gönderilmesi... Yoksa intihar edecem.. :D |
bu akşam ii maç çıkardı belki de ama bizim takımda olmasını istemiyorum... |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |