![]() |
dunku maca bakmamak lazim tek ama benim gözume takilan bir tek sey var oda cok pas hatasi yapmasi. ins bunlari duzeltir ilerikide maclarda |
bu adamın bizde ne işi war ???????????* yaw top çewiremio,pas atamıo,orta açamıo,topu oyuna sokamıo,çalım atamıo,, ne biçim adam bu ya ? maçları izlerken top mercimeğe gelince adeta fıttırıom bea kardeşim. baki kadro dışııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı |
Dun cok kotuydu!, Normalde de cok ii deıl ama yinede bukadar kotu degil.. |
olsa olsa mercimek corbasi olur, pas atamayan adamdan.. |
deli ibom var orda.baki gibi çok adam eskitti orda ama kendisi hala orda.deli ibo varken çorbaya forma sansı zor gözüküyor.zaten mehmet sedefte bakiden iyi bir sol bek ve iyi bir oyuncu |
baki yi gelgi dakika dan begenmiyordum bence gereksiz bir transfer ibo varken |
Alıntı:
|
stoper oynamalı bekte oynayamaz |
Sadece I Love You Ibrahim Uzulmez BaŞkasini Tanimam... Defans Boyle Olsa A.tandoĞan Toraman G.zan İ.uzulmez Önlerİnde Koray İle Kleberson Gol Yemeyİz Beee.. Ama Bu Adama Gelen 10 Topun Dokuzu Hatali Pas.. |
Herkes süperdi baki çok kötüydü maçı kaybettik... Bakın baki takıntınız yüzünden gerçekleri göremiyoruz , dünki maçın tek kötüsü vardı oda Tigana 1- nobre yok 2- burak yeride oynamadı 3- üzülmez yok 4- sağ kanat çorba bir takımın 4 yeriyle birden oynarsan olacağı budur... not: Kimse bakiye süper star demiyor ama hiçbir futbolcu gidipte hocasına beni oynatma demez ,onun için suçlu baki değil Tiganadır |
Türkiye`de Saat: 17:23 . |