![]() |
:D:D:D:Dkatılıyorumm ya sol bek bakiyle olacak gibi değil adam gidiyo gidiyo gidiyo rakip takıma topu atıyo ya da dağa taşa vuruyo :D valla bu iş böyle olmaz..bakinin gönderilmesinden yanayım.. hmmz bi de çok sert oynuyo kaç tane kırmızı görmesi gerekirken hiç görmedi şaşırılacak bi durum:rolleyes: |
türk parası ile 5 kuruş etmes kazmanın teki |
oyunu iyi takip eden bir futbolcu fakat basit hatalar yapıyor ve yaptığı hatalar sonrası ya gollük pozisyonlarla karşı şarşıya kalıyoruz ya da gol yiyoruz,eğer fark ettiyseniz. gününde olunca da harika bir savunmacı |
iyi niyetiyle oynayan ama her an en büyük hataları yapabilecek psikolojide bir oyuncu.ne hikmetse bütün klüpler bizim taraftarımız gibi ateşli taraftarları olsun isterken bizim oyuncularımızda üzerimizde baskı oluyo diyorlar. |
Yeni teknik direktörden ilk beklediğim icraat Baki'yi göndermesi... |
Alıntı:
sende kardesim ricardinho yu gonder bakiyi gonder onu gonder bunu gonder alexi al sen ilk once herkesi yerinde oynatıcak bi teknik dirktor gelmesini dile ondan sora gondericekler kendiliginden cıkar meydana her sene 10 kişi gonderip 10 kişi almakla olmuo |
evet 15 kşi gitmemesi lazım her sene aynı şey |
baki gitmesin,gitmez de.. oturur seneye baki.. büyük hatalarının yanında istekli oynayan bi oyuncu,ruh gibi dolaşmıo sahada..fb maçında kezman la hata yarışına girerek beni çıldırtmıştı ama güveniorum ben ona.. pişcek:) |
İstekli Oynuyor Diye Oynatmamız Mı Lazım.. Net Pozisyonlar Bırakıyor Rakip'e Ayrıca Büsürü Baki'nin Hataları Yüzünden Ölüp Ölüp Dirildiğimiz Maçları UnutmayaLım.. Vay Efendim Baki Stoper'miş Sol Bek Değilmiş.. 10 Top Kesiyorsa 9'u Geri Rakipe Gidiyor..Top'u Oyuna Sokamıyor, İsabetli Pas Atamıyor.. Stoper Oynayınca ne Olacak Pas Yüzdesi mi Yükselecek Baki Mercimek'in Yararından Çok Çok Zararı var... |
Baki BEŞİKTAŞ'ta oynuyorsa Anadolu'daki her oyuncu oynar BEŞİKTAŞ forması bu kadar ucuz olmamalı!... |
Türkiye`de Saat: 01:27 . |