![]() |
iyi niyetine, efendiliğine, karakterine, bişey dediğimiz yok kimsede diyemez ama yeterli değil olmuyor işte adam saatli bomba gibi ne zaman patlama yapacağı belli değil eğer hedefimiz yüksekse baki ile asla olmaz olamaz |
BAKİ MERCİMEK Her maçta olduğu gibi Gençlerbirliği maçında da yapacağını yaptı ve göl yememize sebeb oldu.Yeter artık Baki ya oyna yada kendini kızağa çek. |
ibrahim kaş ve gordon iyileşsede kurtulsak şu bakiden |
10 kişi oynayalım ama bakiyle oynamayalım. dün akşam ve her maç benim gördüğüm baki saatli bomba. 10 kişi oynasak en azından daha dikaktli oluruz. |
Ben aslında bu baki mercimek kadar futbol altyapısı olan bir oyuncunun boyle hatalar yapmasına anlam veremiyorum..Sonucta Ajaxın alt yapısında yetişmiş ve aavrupa kulturunu almış bir oyuncunun bu kadar basit hatalar yaparak hala bu takımda kalmasına şaşıyorum..Bazen diyorum kendi kendime ya ben futboldan anlamıyorum yada bu adamın hala bu takımda kalmasına seyirci kalanların baki'yle akrabalıkları falan var...!!!GİT ARTIKK BAKİİİİİİİİİ..... |
cok hata yapmasa fena degıl ama her an hata yapıp bıtırebılır takımı gıtmesı lazım |
Baki maçtaysa eyvah diyorum !! Adam resmen kalkıp gol yememize neden oluyor, ayağıyla topu adamların önüne atıyor.. Bir maç olur , iki olur.. Ama her oynadığı maçda da olmaz be kardeşim ;) Ligde yükseldiğimiz galatasaray maçında az kalsın bu adam yüzünden köşeye yatıyorduk, sabır bırakmadın Mercimek ..! |
ben kendisine Yeter! diyorum |
artik oynamsin yaa..otursun ve sezon sonunda gitsin +(ali )..ve artik böyle transfer yapilmasin |
pek de güzel oynamıo yani bazen ama :) |
Türkiye`de Saat: 23:24 . |