![]() |
bakı gs macında iyi oynadı ama amatorce penaltı yaptırdın yazık |
vallaha iyi oynayan baki bu ise kötüsünü düşünemiyorum bile kusura bakma ama bu mercimekten corba bile olmaz:mad: |
baki iyi üstün performans göster artık |
Bence yeteneği belli olan bi adamdan fazlasını beklemekte yanlış ama benim anlamadıgım tigananın baki de neden ısrar ettiği tüm takım sakatlansa bile Fahriyi oynatmayışı ki bence kleberson bile kesilip fahri oynatılabilir.Gs kupa maçında Delgadoyla süper paslaşmıştı Fahri ama Kleberson pas vermeyi unutmuş herhalde... |
hakkaten yaw nie fahriyi oynatmıyo bu adam bakinin yerine |
yokya baki cok degismis , eskisinde DAHA IYI OYNUYO |
arkadaşlar tigana bakiyi stoper olarak görmüş ve alınmasını istemişti..bakinin stoperde neler yaptığı ortada..sol kanattakinden çok farkllı oynuyor baki..bende sol kanattaki oyunu hiç beyenmiyordum ama stoperde iyi top kesiyor..BEŞİKTAŞ iyi bir stoper kazanmıştır bence.. |
Baki yerini buldu herhalde, böyle giderse dahada iyi olacaktir. |
Bu adam acemiler gibi oynuyor... |
Baki gün geçtikçe oturuyor takıma. Çünkü gerçek yerinde oynamaya başladı.. Son üç maçını iyi izleyin anlarsınız.. Özellikle sofya CSK maçının yıldızlarındandı. Gol pozisyonuna bile girdi.. İlk toplara müdahelesi ve zamanlaöası harika.. zaman zaman oyun kurduğu da oldu.. Bu çocuğu çok tutuyorum.. gittikçe de ısınmaya başlıyorum.. Kırık burunla iki maç çıkardı üst üste.. son derece cesur.. son derece çalışkan ve iyi niyetli.. beyefendi biri. üstelik de basınından taraftarına kim varsa onu eleştirdiği halde o kimseye karşılık vermedi.. edepsizlik yapmadı.. işine baktı çalıştı.. ve her türden övgüyü de hak ediyor doğrusu.. Seni çok seviyoruz Baki..! sevgiler.. |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |