![]() |
Alıntı:
|
Beşiktaş Juventustan futbolcu almayacak.Çünkü hepsi serbest.İtalyada yaşayan Juventuslu eski futbolculardan birini alacak.Bedavaya yani. |
yıldız futbolcuyu unutun hepsi zor hiçbirin alamazlar hersenki gibi tanınmadık bi adam getirecekler bu yönetim cebinden para mara çıkartmaz delgadayu sponsorla aldık a adam iyi oynarsa ülker transfer etmeye kalkacak delgado transferine abi gram para harcamadılar versinler 6 milyon bonservisini alsınlar sorini ama giderler 2.5 bonservisi olan adam alırlar o da yıldız olmaz . yani kısacası bu yönetim yıldız mıldız almaz bunu herkes bilsin yok viara yok sorin yok gilberto hepsini unutun getirirler ailton,juanfran,youla gibi adam ondan sonra ellerinde patlar bu yönetim değişmediği sürece yıldız oyuncuyu filan unutun |
bnde sana katılıyorum ismi fzla gündemde olmayan bi oyuncu getirelecektir..ama camaronesi'yi alsk süper olur |
bekliyoruz bakalım ben bu kadar ümitsiz değilim zaten kiralık gelicekmiş ama serbestse nasıl kiralık olucak kfam karıştı şimdi |
Alıntı:
|
bunlardanj hiçbiri gerçekleşmez heralde. ama ahdi hayırlısı. bobo kiralanıp trezegueti kiralamalı ve thuramıda defansa kiralamalıyız |
boswerin bu yıldız geyiklerini...31-32 yasından genc yıldızlar bize gelmez... gelse bile cok para alır... zaten 32 den sorasını da tigana istemez... biz daa cok geleceii parlak yıldızlar almalıyız...maalesef gercek olan bu ...hele ki avrupanın kalbur üstü takımları pusuya yatmıs ellerini ovusturarak bu takımlardaki yıldızları isterken bizim işimiz zor.. |
Alıntı:
|
imza ismail er geçiniz... |
tecrübe diosan deli ibrahim var emre :D:D şaka bi yana zor kardeşim yıllık 4-5 milyon dolar adamları almamız .... ama bi trezeguet ya da thuram ı alırsak tabiiki sevinirim... hele ki luca tonii yi .. ama işte para denenn o el kiri yok mu ?o işte bitirio işi ... demirören baskanlık yarısında 25 milyon dolar hibe edecem dedi ...bari birazını hibe edip de alsa ... ama zor.. |
Alıntı:
|
vieira diyorum. o kadar. bizi sampiyon yapar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu ucunden en iyisi thuram isimize yarar ikinci sirada viera |
viera ve thuram bu adamları almak için sıkı para lazım. |
Lazio'dan Valon Behrami... |
Arkadaşlar Fenerbahçe Thuram ile görüşmelere başlamış.Bir an önce devreye girip alalım Thuram'ı.Thuram'ı çıkaran Tigana zaten.Tigana Monaco'da teknik direktörken Thuram'ı altyapıdan almış ve 3 sene sonra Parma'ya transfer oldu.O yüzden Tigana bir telefon açsa yeter Thuram için.Thuram'ı kaptırmayalım eziklere.. |
Şov 19.07'de Sarı-lacivertli kulüp, 100. yıl kutlamalarının resmen start alacağı 19 Temmuz günü (19.07.2006) saat 19.07'de transfer bombalarını patlatacak. 1907'de kurulan F.Bahçe için 19.07 tarihi bir gün olacak. Yöneticiler, 19 Temmuz Çarşamba günü Roberto Carlos, Sol Campbell, Luis Fabiano, Lugano, Oliveira, Da Silva Nilmar, Trezequet ve Baptista gibi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyıldızlardan en az ikisinin Fenerbahçeli olduğunu duyuracaklar. Arkadaşlar 19 Temmu'a kadar yönetim çok iyi bir stoper almalı yoksa bunların havasından durulmaz valla.. |
eheh baskanin oyle bir aciklamasi var ya zaten :) febe bombalari patlattiktan sonra oyle bir bomba patlaticaz ki febe kendini kaybedicek diye. ben o gunu bekliorum |
bırakın şu juve yi adamların hepsi barçaya,chelsea we real madrid e gidecek...ama tek umudum tigana dır getirirse o getirir vierayı ztn de bjk ye yaricak adam o... ama sol, açık kalıo o da malum... |
Bjk ile Fb Thuram için kapışıyor!!! Beşiktaş ile Fenerbahçe İtalya'da küme düşürülen Juventus'ta oynayan ve şu an serbest olan Lilian Thuram için birbirine girdi.Fenerbahçe'nin aylar öncesinden Thuram ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı,ancak Tigana'nın isteği sonrası Beşiktaş'ın da devreye girmesi,Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı sinirlendirdiği öğrenildi.Aziz Yıldırım'ın "Kimi istesek talip oluyorsunuz.Thuram ile aylar öncesinden beri görüşüyoruz.Devreye girmeniz oyuncunun fiyatını yükseltiyor.Lütfen Thuram'dan vazgeçin" diye Yıldırım Demirören'e haber yolladığı;ancak Yıldırım Demirören'in Yıldırım'ın bu görüşüne olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Monaco'dan eski öğrencisi olan Thuram'ı arayıp,"Seni takımımda görmek istiyorum.Beşiktaş'ta iyi bir ekip kurdum.Gelirsen kariyerini iyi bir şekilde burada benimle bitirebilirsin" dediği ve bunun üzerine Thuram'ın Beşiktaş'a gelmeye daha sıcak baktığı öğrenildi.Beşiktaş her ihtimale karşın Thuram'ın alternatifi olarak,İtalya'da bir başka küme düşürülen takım olan Fiorentina'nın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi'yi elde tuttukları bildirildi.Beşiktaş'ın bu transferi 1 hafta içerisinde bitirmesi bekleniyor... Fatih DOĞAN |
thuram gelirse bize gelir ne de olsa biz de siyah beyaz iz , tigana abisini dinler problem cikarmadan gelir bizi ucurur.... |
inşallah gelir |
Thuram gelirse bu sene %80 şampiyonuz |
ben gelecegini sanmıyorum bence tigana thuram la ilgilenmıyor sol kanat oyuncu istiyor...ailton sorunu cozulmesse oyuncu alamayız unutmayın!!! |
Thuram super olur bence defansa sağlam bir adam isteyenler de muradına ermiş olur:D:D |
thuram juventus dusmeden once yaptıgı basın toplantısında juvede kalacagını soylemıs aynı sekılde del pieorda. bu bızım ezık medyaya malzeme cıktı tabı juve dusunce bol keseden dagıtıyo yok bu adam gelecek yok su gelecek.ınanmayın kolpa haber bunlar. |
Alıntı:
juanfran sorunu nasıl çözüldüyse ailton sorunuda öyle çözülür,yani en son çare bonservisi bedelsiz verirler... |
thuram gelsin bobo gitsin bide sol kanat alalım |
Alıntı:
bobo nasıl gitsin dostum daha yenı aldık... |
bu 3 oyuncuda bize yaramaz o bölgelerde oyuncularmınız var bize sol açık lazım 3 nden birinin gelmesi sadece oyuncu fazlalığı yaratacak |
kaynak nerden be dostum kim dedi nerde yazdı yalan mı dogru mu bizide heveslendir be :( |
Alıntı:
|
thuram yararlı olur.başkan sırf fenere inat alabilir onu. |
kaynak kimden dostum sen onu sole |
ya ortalığı karıştırmakta bisim insanımısın üstüne yok...ne thuram ı ne gelmesi.... |
Juve 3. lige bile düşse Del Piero ile Thuram kalıcağını açıkladı. |
belli olmaz bu işler ancak thuram bize gelirse defansta en ufak bir sorun olmadığı gibi hücumu rahatça düşüne biliriz ! |
Türkiye`de Saat: 03:31 . |