![]() |
Alıntı:
|
Beşiktaş Juventustan futbolcu almayacak.Çünkü hepsi serbest.İtalyada yaşayan Juventuslu eski futbolculardan birini alacak.Bedavaya yani. |
yıldız futbolcuyu unutun hepsi zor hiçbirin alamazlar hersenki gibi tanınmadık bi adam getirecekler bu yönetim cebinden para mara çıkartmaz delgadayu sponsorla aldık a adam iyi oynarsa ülker transfer etmeye kalkacak delgado transferine abi gram para harcamadılar versinler 6 milyon bonservisini alsınlar sorini ama giderler 2.5 bonservisi olan adam alırlar o da yıldız olmaz . yani kısacası bu yönetim yıldız mıldız almaz bunu herkes bilsin yok viara yok sorin yok gilberto hepsini unutun getirirler ailton,juanfran,youla gibi adam ondan sonra ellerinde patlar bu yönetim değişmediği sürece yıldız oyuncuyu filan unutun |
bnde sana katılıyorum ismi fzla gündemde olmayan bi oyuncu getirelecektir..ama camaronesi'yi alsk süper olur |
bekliyoruz bakalım ben bu kadar ümitsiz değilim zaten kiralık gelicekmiş ama serbestse nasıl kiralık olucak kfam karıştı şimdi |
Alıntı:
|
bunlardanj hiçbiri gerçekleşmez heralde. ama ahdi hayırlısı. bobo kiralanıp trezegueti kiralamalı ve thuramıda defansa kiralamalıyız |
boswerin bu yıldız geyiklerini...31-32 yasından genc yıldızlar bize gelmez... gelse bile cok para alır... zaten 32 den sorasını da tigana istemez... biz daa cok geleceii parlak yıldızlar almalıyız...maalesef gercek olan bu ...hele ki avrupanın kalbur üstü takımları pusuya yatmıs ellerini ovusturarak bu takımlardaki yıldızları isterken bizim işimiz zor.. |
Alıntı:
|
imza ismail er geçiniz... |
Türkiye`de Saat: 12:42 . |