![]() |
olayın aslı bildiğim kadarıyla şudurki Seyit Ateş Muhammed'in antranörü falan değildir.bu arkadaş sürekli Beşiktaşlı olduğunu söyleyip başka takımlarla görüşmektedir.ortamı geren tek kişi Seyit ateş tir.bu kişi bu çocuğu bulup ist.a getirmiş daha sonrada televizyonlarda bolbol boy göstermiştir.ayrıca söylendiği gibi 10 yıllık sözleşme falan yapılmamıştır.bütün yasal haklar tamamiyle Seyit Ateş aittir.Muhammedin transfer olması dahilinde bizim yönetim avcunu yalayacak birileri olayın ballı kaymağını götürecektir. yani anlayacağınız yönetimden kimse göğsünü gere gere muhammed bizimdir diyemeyecektir,sürekli kaçamak cevaplarla olayı geçiştireceklerdir. ne diyeyim bu yönetime bilmiyorum ki.sen bu çocuğu elinde tutama sonrada kimdiği bilinmez birilerine milyon dolarları ver bu takıma getir. allah sizi ıslah etsin. |
vermesler sanmıorum... |
muhammet 2o gunluk barca kampına gidiomus eger begenılırse barca bizle anlasma yapacakmıs... fotomac da yazıo... |
Eğer bu çocuk elimizden kaçarsa aynı şey batuhan içinde geçerli yönetim istifa!!!!! |
bu yonetım cıldırmıs para için bjk gelecegi olan futbolcuyu satıyor 5 yıl sonra onu aldıgı paranın 2 katına satar |
ne diyim ben ya. yazıklar olsun. |
Yahu millet milyon dolarlar harcayıp genç oyuncu bulmaya çalışıyor biz elimizdeki gençleri yolluyoruz |
ya idmanlarina cikarsalar ama satmasalar iyi olmazmi orada daha iyi kosullarla idmana cikmis olacak basindan uzak olacak ve futbolu ögrenecek bizdeki bazi türk futbolcularimiz kendilerini 20 yasindan sonra bisey oldum saniyolar sönüp gidiyorlar hayirlisi olsun... |
Arkadaslar hemen heyecanlanmayin bizim medyayi biliyorsunuz gündem olsun diye atar palavrayi, Sorarimki hangi yönetici gelecek vad eden süper bir yetenegi kaptirsin yeterki Muhammedi kulübe baglayici birseylar yapmis olsunlar. |
gelecegin dunya starı o elimizden oc kurus paraya niye cıkarıyoruz anlam veremedim vallaa |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |