![]() |
BJK Kac kez Sampiyon olmustur?? ark bi soru var ya iki cevapli.... demek istedim bazi sitelerde bjk 10 kez(www.ligtv.com.tr) oldu diyor bazi siteler 11 yada 12 ne bu böyle kafa karistiriyolrar... benim bildigim 1958 ve 59 yillarindaki sampiyonluklarimiz da türkiye futbol federasyon dan da sahilmistir cünkü o senelerde tr ye avrupa temsil edik diye.. ve böyle 12 kez sampiyonlumuz var yoksa degil mi?? bakin bu site de asada tablo da ne yaziyor..: http://dosyalar.hurriyet.com.tr/ligb...likseruven.asp |
Anamızın ak sütü gibi helal tam 12 şampiyonluğumuz var.İkisi mahkemeden alındı diye bazı akıllılar 10 diyor ama 12 resmi şampiyonluğumuz var. |
Beş şampiyonluğa bir yıldız meselesi çıktığında ,beşiktaşın federasyonda 9 şampiyonluğu gözüküyordu doğal olarak bizim formalara tek yıldız takmamız gerekiyordu ,bunu yönetim kabul etmeyip hiç yıldız takmadı.Bunun ardından 59 dan önceki iki şampiyonluğun verilmesi için federasyona başvurdu ,federasyon bunu kabul etmeyince yönetim fifa ya gitti ,ve fifa başvurumuzu olumlu buldu iki şampiyonluğumuz geri verildi .şampiyonluğumuz 11 olduğu için 2 yıldız taktık,tabii bu 100.yıl şampiyonluğundan önce oldu,100.yılla birlikte (acabasız , şaibesiz , teşviği , elle gol atılmayan 12 tertemiz şampiyonluğumuz ) var... |
12 tane o kadar |
12 tane... |
12 defa olduk ancak şerefli 2.likleride sayarsanız en az 20 dir heralde |
57 ve 58 Yıllarındaki Tescil Edildi Onlarda Kabul Ediyor Zaten.. O Yıllarda İstanbul Ligi Şampiyonluğu Bizimdi Ve Temsil Hakkıda Bizde Oluyordu. Tam 12 Şampiyonluk. |
12 kere olmuştur siz söylentilere bakmayın |
12 şampiyonluk siz bakmayın lig tv'ye kendi kendilerine senaryolar uyduruyolar fifa bunu gördü ve tescil ettirdik hemde eze eze hakkımızdı zaten... HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ |
12 şampiyonluk.. tabi namağlup tek şampiyon olduğumuzu da unutmamalı :cool: |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |