![]() |
sinan sallıyosun kocum lig başlasın göruşecegiz siz beşiktaşın kötu zamanında konuşursunuz hep |
beyler sinan engin bu boku gecen senede yedi ayıp ya besiktasas mal olan bi adamın boyle konusması ayıp ali sen bile besiktası ondan cok ovdu valla nedenine gelince hatırlayın 1 ay onceyi sinan bey ne diyodu delgado gelsin sergen mergen hikaye onun hızlı kosanı ve cift ayaklısı simdi ne diyo alınmasaydı onun isini kleberson yapar falan filan 1 ayda degisen ne biliyomusunuz engin camia tarafından goreve alınmadı ve tigana istemedi simdide sallayıp duruyo tıpkı rızaya yaptıgı gibi iyi hatırlayın malmo macı oncesini youlayı ligin en iyi adamı ilan etmisti sonra vazgecildi noldu sinan paf kuf ayıp sinan ayıp burda sana inanan ve sinan bizi kurtar diyen arkadaslar var onlarada bir cift sozum var beyler bu adam harbiden bize yakısmıyo cunku ikili oynuyo o gitsin buyuk baskanı varya onun azizi varya ona menejer olsun en buyuk biziz bizi sinan degil biz var ederiz |
bazı sözleri abartmış yok artık okadarda değil |
Alıntı:
kendi kendini yedi şimdi konuşuyo yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edriz ama yeter bjk bu gibi adamlar yüzünden yanlış tanınıyor. bize show yapacak adam değil görev adamı lazım... |
ee sinan engın sana ne doyelım galıba delgado için gecen seneyi unuttun hı sımdı soylecegın bazı seyler dogru kanatlar calışmıoyor haklısın kanat problemını cozmek gerekır |
sinan engin takımı eleştirecegine biraz yönetime yardımcı olabilir (tabiki yönetim istemez ama adamın transferdeki başarısı ortada şampiyonluktada) |
ya delgado alınmadan önce biraz hızlı olsa ronaldinho gibi oyuncu diyodu. iyice kıvırmış. ama diğer tespitleri doğru... |
dogru söylemiş beyler sonumuz hayıır olsun |
madem bu kadar cok düşünüo bu kadar cok sevio besiktası nie tekrar yönetime gelmio???? sinan engini bende seviorum ama çıkıp bu şekilde konuşması yanlış........ |
Alıntı:
sinan enginden ne köy olur ne kasaba olsa olsa fenere yalaka olur iyi beceriyo çünkü |
Güne göre yorum yapmak moda oldu. Sinan Engin'in geçmişteki tüm programlarını izledim. Ve gördüğüm kadarıyla şu anda kendisiyle çelişiyor. Acaba menejerliğe getirilmesi istenmedi diye mi yapıyor bunları? Peki yönetim neden karşı çıktı gelmesine? Beşiktaşlılık etiğine ters düşen olaylarda yer aldığı için mi? Herkes herşeyin farkına varıyor yavaş yavaş.. Ne Sergen Allah'ına kadar Beşiktaşlıydı ne de Tümer.. Sinan Engin mi dediniz? Komik olmayın.. :) |
bence burak yilmaz bobodan daha kaliteli isim. neden onu forvet oynatmayi dusunmedik te bobonun yerine sag kanat yada stoper almadik anlamiyorum anlayamiyorum |
Alıntı:
|
Sinan Engin Tuaf Bir Adam... Ama Bazı Sözlerinede Katılmıyorum DeğiL Açıkçası... Dogruda Söylüyor Yanlışta..! Insallah Bizi Yanıltırda Bizde Bu Sene Şampiyon Oluruz Insallah.... |
Sinan Engin yerden göye kadar haklı!!!!!!!!! |
Alıntı:
sizler de bunu 3-4 hafta gecmeden anlicaksınız.. Itake vede Khoam arkadaşlarım ben size bunları hatırlatıcam ok..!!!!!:D |
akbabalık parayla değil ki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hocam sorun takımın yenilip yenilmemesi değil ne olacaktı sinan engin menager olsaydı takım dahamı iyi oynayacaktı ????? bu adamın geçmişi çok parlak değil bunu herkez biliyor. anlatırmayın bana sorun sinan engininde kendi çıkarını düşünmesi. nasıl beşiktaşlıki bir ayda 180 derece dönebiliyor bir insan bunu konuşmalı. bugün her takım hakkında olumsuz eleştiri yapabilirsiniz yada her futbolcu için sorun niyet. niyet önemli ve ben onu iyi niyetli görmüyorum |
Alıntı:
BJK 1 - 0 GS http://img118.imageshack.us/img118/9...liyoruzxf1.jpg |
biraz öncede Hepsini övüyodu..birakin Sianani Minani Kardeşim Takimimiza Sahip çikalim Biz.. |
Alıntı:
|
:) Alıntı:
neyse 1 ay sonra konuşalım kardeşim umarım haksız çıkarsın senden kaynaklı değil yanlış anlama sakın takım başarılı olsun istiyom ondan :d :d :d |
birakin su adami once calinan sampiyonlugun hesabini versinler programa bende biraz baktim bazi elestirileri dogru olabilir ama delgado iyi is yapti bu geceki kupa macinda |
delgado kapak olsun sinana..daha bu da kondisyonsuz hali.lig başlayınca görecem ben sinanı nasıl utanacak bu delgado şişirilio dediği için.sinan kimmiş be kardeşim hangimizden daha beşiktaşlı.beşiktaşın ismi üzerinden para kazanan biri işte.abartmayın şu adamı işte.sergenide şişiriodunuz zamanında.adam nasıl olsa taraftar var arkamda diyip bir maç oynayıp dört maç oynamıodu.onun için mantıklı olalım.bu delgado 10 tane sergen eder.siz sergeni kaç kere defanstan gelip top çıkarırken gördünüz.dün delgado orta sahadan koştu cihanın topun önüne atladı mutlak golü önledi sergen olsaydı emin olun yapardı aynı şeyi.tövbe tövbe sinirlerim bozuluo şu delgadoya laf sölenince yaaa. |
mafyayla işi olan bir kişi nasıl olurda beşiktaşımızla bağdaştırabiliyorsunuz arkadaşlar.sinan engin kulübün önünden bile geçemez. |
bu adam besiktasimiza zarar vermek istior,,hani menajer olarak ****** cektiler ya o yüzden......hic kasmaz bile beni ne dedigi |
sinan engin seni takımda hiç bir görevde istemiyorum. |
dedikleri doru ama gese maçında gördük fakat kanatlarda olursa bi sorun kalmaz bu adam ii biriydi |
abi bu sinanda o futbolcu gibi dansoz oldu niye ; cunku menejerlige o gelmedi die |
Bırakın şu adamı, kaale almayın. Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışan, futboldan anlamayan biri o. Kendi için oynayan oyuncuları bu takımdan gönderdik, kendini şöhret yapmak için yorum yapanları da göz önüne almayalım artık. Basit bir maç analizi yapmaktan aciz adamlar (bkz. K.Kanat'ın bugünkü yazısı) başımıza otorite kesiliyor. |
Adam futboldan anlamiyor, Trabzonda Szymek ve Fatih ayrildi bile hala onlarla Marcelinho iyi oynar diyor kazma.:D |
bence sinan abinini ağzı sütten yanmış yoğurdu üfleyerek yemek istiyor geçen sene bu takım şampiyonluğa oynr diye bas bas bağırdı takım zor bela 3. oldu.bu seferde temkinli olmak istiyor butakım iyi deiğil diyerek geçen seneki gibi bir hataya düşmek istemiyor. |
sinan engin kimki besiktastan buyugu yok bu alemde delikanli adam renkli takim tutmaz |
Bu Adamı Seviyordum Ama Artık Cok Yanlıs Konustugunu Anladım... Ne demek Ya Yabancı Stoperin Olmadıgı Bir Takımın Sampiyon Oldugunu Gördünüz mü ??? O Yabancı Stopermi Şampiyon Yapacak Takımı... Türklerin Hic Birinde öyLe Kabiliyet Yokmu... Bu Çok Saçma... Dün Aksam Gördük Delgadoyu Nasıl Oynadıgını Herkes Hayran Kaldı... Sinan Engin Kusura Bakma Ama Seni Kınıyorum... Neden Böyle Sacma Konusuyorsun Bilmiyorum Ama Ben Heralde Menejer OLamadıgından Böyle Konustugunu Zannediyorum.. ve Eğer Sen Menejer Olsaydın Bu Sekilde Konusamazdın..! Bence Sus.. Beşiktaş Hakkında En Kücük Yorum Yapma.. |
Alıntı:
|
iyice okuyun öyle yorum yapın yok sinan engin iyiymiş de geçmişi silelim artık arkadaşlar geleceğe dönük planlar yapmalıyız bu takımın arkasında olmalıyız |
Bu Sinan Engin'in bu Delgado için Ronaldinho kadar iyi dediğini bizzat duymuştum. |
Türkiye`de Saat: 17:26 . |