![]() |
dedikleri doru ama gese maçında gördük fakat kanatlarda olursa bi sorun kalmaz bu adam ii biriydi |
abi bu sinanda o futbolcu gibi dansoz oldu niye ; cunku menejerlige o gelmedi die |
Bırakın şu adamı, kaale almayın. Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışan, futboldan anlamayan biri o. Kendi için oynayan oyuncuları bu takımdan gönderdik, kendini şöhret yapmak için yorum yapanları da göz önüne almayalım artık. Basit bir maç analizi yapmaktan aciz adamlar (bkz. K.Kanat'ın bugünkü yazısı) başımıza otorite kesiliyor. |
Adam futboldan anlamiyor, Trabzonda Szymek ve Fatih ayrildi bile hala onlarla Marcelinho iyi oynar diyor kazma.:D |
bence sinan abinini ağzı sütten yanmış yoğurdu üfleyerek yemek istiyor geçen sene bu takım şampiyonluğa oynr diye bas bas bağırdı takım zor bela 3. oldu.bu seferde temkinli olmak istiyor butakım iyi deiğil diyerek geçen seneki gibi bir hataya düşmek istemiyor. |
sinan engin kimki besiktastan buyugu yok bu alemde delikanli adam renkli takim tutmaz |
Bu Adamı Seviyordum Ama Artık Cok Yanlıs Konustugunu Anladım... Ne demek Ya Yabancı Stoperin Olmadıgı Bir Takımın Sampiyon Oldugunu Gördünüz mü ??? O Yabancı Stopermi Şampiyon Yapacak Takımı... Türklerin Hic Birinde öyLe Kabiliyet Yokmu... Bu Çok Saçma... Dün Aksam Gördük Delgadoyu Nasıl Oynadıgını Herkes Hayran Kaldı... Sinan Engin Kusura Bakma Ama Seni Kınıyorum... Neden Böyle Sacma Konusuyorsun Bilmiyorum Ama Ben Heralde Menejer OLamadıgından Böyle Konustugunu Zannediyorum.. ve Eğer Sen Menejer Olsaydın Bu Sekilde Konusamazdın..! Bence Sus.. Beşiktaş Hakkında En Kücük Yorum Yapma.. |
Alıntı:
|
iyice okuyun öyle yorum yapın yok sinan engin iyiymiş de geçmişi silelim artık arkadaşlar geleceğe dönük planlar yapmalıyız bu takımın arkasında olmalıyız |
Bu Sinan Engin'in bu Delgado için Ronaldinho kadar iyi dediğini bizzat duymuştum. |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |